Baguetter, snitter og wraps

Catering baguetter, snitter og wraps fra over 10 nøye utvalgte partnercateringer.

Catering baguetter, snitter og wraps

Velg og vrak i forskjellige typer fersk brød, spennende wraps og nydelige snitter. Passer godt til lunsj, møter, seminar og mye mer.

Catering snitter

Det er blitt funnet mange forskjellige varianter av snitter opp gjennom tidene. Det viser seg at snitter er blitt konsumert av mennesker i mange former siden vi kunne bake brød. Det var enkelt for folk før i tiden, uten moderne redskaper, å legge kjøtt og fisk i mellom to skiver som holdt pålegget på plass. På den måten sølte man ikke og de gamle variantene av snitter hjalp således til å få i seg all maten. I moderne tid er det blitt sagt at det engelske begrepet "sandwich" ble popularisert da Jarlen av Sandwich ofte bestilte brødskive med pålegg og en skive til på toppen. Folk begynte til slutte å bestille "det samme som Sandwich", og begrepet ble innarbeidet.

Catering baguetter

Sandwich Baguette kommer av det italienske ordet bacchetta, som betyr batong eller stav. En baguette er rett og slett to deler fransk brød lagt sammen, med pålegg i midten. Faktisk er oppskriften på hvordan deigen til baguetter skal lages regulert av fransk lov! Selv om baguetten gjerne anses som et symbol på fransk kultur, har baguetter blitt laget i lang, lang tid. Det ble spist til frokost under de galiske tider. Det er blitt sagt at det før i tiden var ulovlig for en baker å lage mat før kl 4 på natten, og at de derfor måtte lage noe som gikk raskt å bake. Den tynne baguetten var perfekt.

Catering wraps

Armenere, grekere og tyrkere har spist wraps lenge før 1900-tallet. Den moderne wraps kommer mest sannsynlig fra California, som en forlengelse av den populære burrito'en. Den ble populær på 1990-tallet. Det sies at wraps ble oppfunnet som følge av at man gikk tom for brød i en restaurant og begynte å lage "sandwich" med lefser i stedet.