Catering i Oslo

Bestill lunsj og catering i Oslo og Viken, til alle anledninger. Over 4,8 stjerner i anmeldelser.

God mat levert fra de beste

Vi byr på delikat mat til de som er ute etter rimelig og «billigere» catering og de som ønsker menyer i litt høyere prisklasse. Du kan gjerne kontakte oss for et tilpasset tilbud på catering, og vi tilrettelegger for allergier og annet i selskapet. Vi leverer til Oslo øst, Oslo vest og store deler av Viken. Priser oppgitt er per person.

Hos oss kan du bestille deilig mat med eller uten personale. I tillegg kan vi stille med partytelt, servise og annet utstyr. Vi har alt til ditt selskap og kommer gjerne med anbefalinger for et vellykket arrangement. Vi etterstreber å levere like god kvalitet i hver eneste leveranse, og er ikke fornøyde før du og dine gjester er fornøyde!

Tasteful catering menus

Cateringo has delivered exquisite catering in Oslo to thousands of satisfied customers. Our menu offers everything you need for a successful event at home or at the office, special occasions or just a delicious meal with friends and family. We offer Oslo’s largest selection of tapas, koldtbord, buffets and fine dining. Please contact us for an offer or order directly through our site. We look forward to pleasing you with our culinary delights.

Hva sier kundene våre?

Cateringo har over 4,8 stjerner i anmeldelser

«Jeg kan absolutt anbefale dere som tapasleverandør! Bestilte 9-retters tapas til 10 personer, og det kunne fint ha mettet flere damer! Har spist gode rester i to dager! Alle rettene var velsmakende og flott anrettet. Terningkast 6 fra meg og gjestene!»

Marit Folmo, Oslo

«Vi er kjempefornøyd. Det er første gang vi har brukt dere som leverandør, men det blir definitivt ikke siste gang. Et fantastisk koldtbord. Masse god mat, og flott presentert! Det var flere i selskapet som ville ha navnet på leverandøren – for dette var noe av det beste de hadde opplevd! Tusen takk for at dere var med på å gjøre kvelden perfekt!»

Morten Landrø, Oslo

«Maten smakte fortreffelig og var veldig innbydende. Både forrett, hovedrett og dessert var veldig godt og var lagt opp på tallerkenen på en fin måte. Vi er veldig fornøyd med ar kokkene hadde full kontroll under hele bryllupsmiddagen, den kom på bordet med god flyt fra start til slutt! Vi er veldig fornøyde med Cateringo og kan absolutt anbefale å bruke disse!»

Silje og Ove, Oslo