Description
Minimum 10 personer
En flott og enkel fingermatmeny, som gir gjestene vann i munnen før et større måltid – eller som en ‘stand-alone’ miniforrett.
- Dill og enebærgravet laks fra Frøya og nyrkrem tilsmakt Dijonsennep(melk, sennep)
- Maislefser og pulled pork, chipotlemajo og koriander(egg, gluten)
- Kamskjell på sticks toppet med skalldyrmajo og crispy wasabisnacks(skalldyr, gluten, egg)
- Comté fastost fra Jura-fjellene med aprikos-jam og frukt-nøttebrød(melk, gluten, nøtter, sulfitt)
Servert på flotte fat fra Figgjo og Con Gusto, levering og frakt av disse er inkludert i fraktprisen.
Bestill med fingermatdesserter! 75,- per stykk
Velg mellom følgende desserter – og skriv i ‘Notater’ ved utsjekk hvilke og hvor mange du ønsker. Du kan også gi oss beskjed på post@cateringo.no.
- Vaniljepannacotta med pasjonsfruktgele i glass
- Hjemmelaget tiramisu med revet mørk sjokolade servert i glass
- Sjokoladechiboust som er en mousse laget på 70% sjokolade luftig og myk med bær og crumbles i glass
Allergener: Kornslag/gluten, Egg, Melk, Sulfitt, Nøtter, Lupin
Hva sier kundene våre? Les kundereferanser.