Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Blomkåltaco
Med denne tacovarianten med blomkål kan du både overraske og imponere. Mange ønsker et kjøttfritt alternativ av og til, og den kjente tacosmaken er til stede. Server vegetar-tacos i lefser eller hjemmelagde potetlomper til middag eller som helgekos.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 1 blomkål 1 boks hermetiske kikerter 2 ts malt spisskummen 2 ts paprikapulver 1 ts malt koriander 1 ts chilipulver 1 ts salt 2 ss olje 8 tacoskjell eller lefser 8 salatblad – finkuttet 200 g små tomater i skiver 1 liten rødløk i skiver 1 avokado i skiver 2 dl tacosaus 8 ss lettrømme 1 g lime
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Bland sammen alle krydderne og oljen i en bolle.
Del blomkålen i mindre buketter.
Skyll kikertene godt.
Ha alt i bollen og bland godt med krydderblandingen. Bruk gjerne hendene.
Legg blomkålbukettene og kikerter utover et bakebrett med bakepapir.
Sett brettet midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter og bak til blomkålen er mør.
Server blomkåltaco i skjell eller tortillalefser med finkuttet salat, salat, tomat, avokado, tacosalsa, rømme og et par dråper lime. Du kan også bake dine egne potetlomper.
Oppskrift hentet fra Frukt.no