3-retters ENC

549,- ink mva per person

Menyene kan leveres som sharing-meny, eller med kokk som tilbereder maten på deres lokasjon. Dere får et totaltilbud med pris på kokk og servitører dersom dere ønsker det, skriv dette i “Tilleggsinfo” i bestillingsskjema.

Selskapsmeny 1

3-retters ENC
3-retters ENC

Forrett: Asparges Garden
Smørposjert asparges, vaktelegg,
rugbrød crisp, grønnsakscrudité,
trøffel-vinagrette, Serrano,
Parmesan, Avruga kaviar
(bygg, hvete, rug, sulfitt, egg, fisk, melk)

Hovedrett: Villkveite
Potet-terrine, gulrotkrem, karamellisert endiv, sukkererter, sauce vierge
(fisk, laktose, melk, selleri, sulfitt)

Dessert: Mango & Kokos
Mangosorbet, mango- & sitronverbena-salsa,
kokos-espuma, crispy kokos, fruktbrød
(egg, hvete, laktose)

 

Selskapsmeny 2

Forrett: Sjøørret
Blomkål, reddik, ,urte velouté,
lakserogn, sjøgress,
buerre noisette snø
(fisk, melk)

Hovedrett: Urfe
Karamellisert folvapotet,
variasjon av sommerens grønnsaker,
borretaneløk, kongeøsterssopp,
Marco Polo saus
(sulfitt, melk, selleri)

Dessert: Yoghurt & jordbær
Yoghurt espuma, spicy jordbær,
is, lime- & pistasjmarengs, basilikum
(hvete, mandel, pistasj, egg, melk)

 

Minimumsantall 10 personer.

Leveringspriser for denne menyen (med forbehold om mindre endringer):

Hverdager, dag 07:30 – 15:00 kr 180,-
Hverdager, ettermiddag 15:00 – 21:00 kr 312,-
Hverdager, kveld 21:00 – 00:00 kr 500,-
Hverdager, natt 00:00 – 07:30 kr 750,-

Helg/Helligdager, dag 10:00 – 16:00 kr 350,-
Helg/Helligdager, ettermiddag 16:00 – 21:00 kr 420,-
Helg/Helligdager, kveld 21:00 – 00:00 kr 500,-
Helg/helligdager, natt 00:00 – 10:00 kr 750,-

Priser (inkl MVA) for levering. Henting av returutstyr man-fre på dagtid koster kr 180,-
Maten kan også hentes hos oss. Du kan også velge å returnere tilbake utstyret selv for å slippe denne ekstra kostnaden. Adresse oppgis i tilbud/bekreftelse.