Høst – og vintermenyer (3-retters)

499 kr

Foie gras, hjort, sjokolademousse, konfitert laks, andebryst, multer, kamskjell, svinenakke, sjokoladesymfoni. Klikk bildet for å se alle menyene. MInimum 10 personer.

Kategori:

Smakfulle og populære 3-retters menyer. Leveres med kokk som koster 2750,- i tillegg til kuvertprisen. Pris oppgitt er person og ink. 25 % mva.

Bestill ved å fylle ut skjema her eller send e-post med følgende info til post@cateringo.no. Skriv da med hvilken meny dere ønsker.

  • Leveringsadresse
  • Dato og klokkeslett for bespisning
  • Info om vegetarianere og allergier
  • Kontaktperson med telefonnummer
  • Fakturainfo (privat eller bedrift m/ org.nr.)

MENY 1

Foie gras med brioch, fiken og balsamicoreduksjon
(egg, melk,hvete, laktose, sulfitt)
Hjort med dumplings, rosenkål, glasert rødbete og viltsaus
(egg, melk, hvete, selleri, sulfitt)
Melkesjokolade- og hasselnøttmousse med glasert cumquat og yoghurt/limesorbet
(egg, melk, laktose, hassel)

MENY 2

Konfitert laks med rugbrødcrust,pepperot krem, rødbetersorbet og fennikelsalat
(fisk, hvete, rug, bygg, melk, laktose)
Andebryst med stekt jordskokkpuré, potetfondant , brent purreløk og sauce à l’orange
(melk, laktose)
Multe med hvit sjokolademousse mascarpone og pistasj
(melk,egg, laktose, hvete, soya, mandel, pistasj)

MENY 3

Kamskjell med ama ebi reker, caviarsaus og avocado
(blotdyr, skalldyr, melk, laktose, sulfitt)
Svinenakke med pastinakk, østerssopp, brokkolini, grønnsaksterrine og trøffelglace
(melk, laktose, sulfitt, selleri)
Sjokolade og kirsebær i variasjoner med crispy crumble
(egg, hvete, soy, melk, laktose, hassel, mandel)

Dersom dere ikke selv bistår med servering av maten og skjenking må dere ha med servitør. 1 servitør koster 469,- i timen ink mva (minimum 4 timer). Transport kan tilkomme, avhengig av lokasjon. Send oss en skriftlig forespørsel, så får dere totaltilbud 🙂

Få pristilbud - klikk her.

Cateringo har over 4.8 stjerner i anmeldelser på Google og Facebook.