Julebord i Oslo og omegn: 3 tips

Julebord kan avholdes på mange måter. Noen velger å booke et lokale med mat, musikk og etterfest, mens andre kun bestiller catering til fest på jobben. Det viktigste når man skal arrangere julebord i Oslo og omegn er stemningen. Har man lagt til rette for at medarbeiderne og kollegaene får et minnerikt julebord, eller burde man gått grundigere til verks?

Her får du 3 gode tips når du skal planlegge julebord.

Julebord i Oslo og omegn

Julebord i Oslo og omegn

1. Lokale til julebord

Hvor man ønsker å holde julebordet varierer veldig fra bedrift til bedrift. Mange velger å holde det i kantinen hos bedriften, men det er mer og mer vanlig at man booker et lokale litt vekk fra den vanlige arbeidsplassen. Det kan være lurt å vurdere om det er hensiktsmessig å separere «business and pleasure». Vi ser at det ofte er yngre virksomheter som velger å holde det innenhus, både på grunn av budsjett, men også fordi de kanskje ikke er så mange ansatte.

Vi kan være behjelpelige med å finne det rette lokale for deres julebord.

 

2. Mat til julebord

Endelig er tiden på året kommet hvor man kan nyte deilig ribbe, medisterkaker, lutefisk og annen julesnadder. For de fleste er høydepunktet på julebordet maten. Alle har hver sin favoritt, og da er det viktig å sikre god variasjon i tilbudet. Vi i Cateringo leverer mat gjennom våre nøye utvalgte og dyktge partnercateringer, som til sammen har over 33 års erfaring med catering.

Noen ønsker å hente maten selv som en flott oppsatt julebuffet, mens andre foretrekker å få maten servert. Da kan våre dyktige kokker tilberede maten, dandere den fint opp og du får den servert som en fin middag. Her har vi mange alternativer, og du finner vårt store tilbud av julemat her.

Vi lever av at våre kunder (som vi foretrekker å kalle «gjester») er fornøyde med maten de bestiller gjennom Cateringo. Derfor kan du være trygg på at du får de beste menyene til den beste prisen hos oss.

 

3. Alkoholservering til julebord

I Norge hører gjerne øl, vin og akevitt med til julematen. Da er det lurt å vurdere hvordan dere skal gjøre dette; skal folk få bonger som de bruker under middagen? Skal de betale selv for hver enhet? Eller skal bedriften spandere dette på de ansatte?

Mange velger å gi hver ansatt 2-3 bonger og så betaler de for drikke utover dette. Det kan være en smart måte å hindre at julebordet går over styr. Man skal jo tross alt gå på jobb i ukene som kommer, og da er det fint å slippe å lure på hva du egentlig gjorde på julebordet…

Husk å undersøke med lokalet om det er tillatt med medbrakt utover kvelden eller ikke. Noen lokaler er delt slik at det er tillatt med egen drikke etter middagen, og det kan jo være en fin måte å spare bedriften for noen kroner på.

 

Hvorfor bestille catering til julebordet gjennom Cateringo?

Vi har selektert og kvalitetssikret våre partnercateringer, som alle må bestå strenge krav. På den måten kan du være trygg på at du finner de beste og mest prisgunstige julemenyene hos oss.

Lurer du på hvordan du best planlegger julebordet? Vi hjelper deg gjerne, akkurat som vi har bistått tusenvis av fornøyde gjester 🙂 Ta kontakt med oss på 41 33 12 00 / post@cateringo.no – vi gleder oss til å bistå med nok et vellykket julebord!