Kantine i Oslo

Kantine er et svært populært alternativ når man skal ha mat og lunsj til mange. Det finnes mange leverandører, og noen krever bindingstid på ett eller flere år, mens andre er mer fleksible. Prisene på kantine varierer også i stor grad.

Vi bistår med kantine og kantinemat fra en rekke nøye utvalgte partnercateringer i Oslo, Viken og omegn. Derfor kan du være trygg på at du får det beste tilbudet på kantine og kantinedrift gjennom oss. Våre dyktige partnercateringer har til sammen 33 års erfaring, og tilbyr alltid prøvetid dersom dere ønsker en fast leverandør.

FÅ TILBUD PÅ KANTINE

 

Kantinedrift Oslo

Kantine i Oslo og omegn
Kantine i Oslo og omegn

Dersom du er ansvarlig for å ordne med kantine og drift av denne på jobben, er det viktig for deg at du finner den beste leverandøren – både for bedriften som helhet, og ikke minst at du kan stå inne for valget av kantineleverandøren.

Når du sender oss en forespørsel om kantinedrift i Oslo og omegn samler vi inn tilbud fra flere av våre nøye utvalgte partnercateringer. På den måten får du en rask oversikt over kantinetilbudet i Oslo og vi bistår gjennom hele prosessen som en trygg tredjepart.

 

Kantine til bedrifter og organisasjoner

Uansett hva slags virksomhet du ser etter kantine til, får du et godt tilbud fra våre partnercateringer. De står allerede for kantine til store og medium bedrifter, samt en rekke veldedige organisasjoner. Våre partnercateringer står for kantiner hovedsakelig i Oslo-området, men kan fint bistå med kantinedrift i store deler av Viken.

 

Lunsj, overtidsmat og mat til møter

Salat til lunsj
Salat til lunsj

Når dere velger en kantineleverandør velger dere gjerne også en partner som skal levere mat til øvrige tilstelninger i virksomheten. Det være seg overtidsmat, lunsj eller mat til møter. Da er det viktig å vurdere pris opp mot kvaliteten dere får. Er dere en virksomhet som har mange møter? Mange som jobber overtid? Eller er folk mye ute på farten?

 

Hva koster en kantine?

Prisen på kantine og kantinedrift varierer veldig fra leverandør til leverandør. Derfor er det ofte en tidkrevende prosess for deg som skal finne rett kantinepartner. Har de en god track-record? Leverer de sunn og god mat, som holder medarbeiderne gående – og ikke minst, fornøyde? Er det behov for varmmat, salat og brød eller ønsker dere kun brød og pålegg, juice og melk? Det er mye som skal avklares i forbindelse med valg av kantineleverandør.

Våre erfarne partnercateringer tilbyr alltid prøvetid på kantine dersom dere er på utkikk etter en fast leverandør, eller vi kan tilby en ordning hvor man har en løpende avtale per måned.

 

Hvordan velge rett kantinepartner?

Vi lever av fornøyde kunder og vår forretningsmodell er bygget rundt dette. Du skal få de beste tilbudene på kantine i Oslo og omegn gjennom Cateringo. Vi streber etter å matche deres behov og budsjett, slik at dere blir en fornøyd kunde av våre partnercateringer.

Se ellers vårt store utvalg av catering til både lunsj, møtemat og overtidsmat fra alle våre partnercateringer.

 

Få tilbud på kantine

Vi gleder oss til å bistå også dere med god, sunn og rimelig kantine. Ta kontakt med oss på 41 33 12 00 / post@cateringo.no.