Selskapslokale Oslo

Møte- og selskapslokale 1

Pris: Fra kr. 20.000,-
Opptil 120 personer
Tillatt med medbragt drikke

Lokalet passer godt til eventer som alle typer bedriftsarrangementer, lanseringer, utstillinger og mye mer. I kombinasjon med de parallelle rommene har man god plass til å servere mat og sette opp en lounge. I Hallen kan man ha 120 personer på events og 50 ved sittende middag. Ta kontakt for forslag fra oss!

Prisen som er forespeilet inkluderer leie av hele lokalet for event på kveldstid. (ca 17.00-02.00). Det er tillatt med medbragt mat og drikke. Hallen egner seg godt til lanseringer, utstillinger, bedriftsarrangementer og mye mer. I kombinasjon med de parallelle rommene har man god plass til å servere mat og sette opp en lounge. Lokalet fungerer like godt som selskapslokale Oslo som stort møterom for konferanser, seminar og events.

I Hallen kan man ha 120 personer på events og 50 ved sittende middag. Vår aktuelle kompetanse innen coworking og kommunikasjon deles gjerne når du leier våre lokaler: Alt fra workshops til korte og inspirerende foredrag. Vi bistår også med servitører samt catering.

Populær catering som ofte bestilles til dette lokalet:

Tapas | Fingermat | Selskapsmat

41 33 12 00 / post@cateringo.no

Lokale i Oslo sentrum