Matblogger

Oppskrifter fra matblogger

Les disse bloggene for gode oppskrifter man kan lage selv. Cateringo anbefaler disse matbloggene:

Trines Matblogg

Jeg heter Trine, og er litt over middels opptatt av mat, og veldig glad i å fotografere. Jeg er på stadig jakt etter gode oppskrifter og ideer som kan danne grunnlag for gode matopplevelser rundt bordet hjemme i Lørenskog eller på hytta i Skjebergkilen. Og etter hvert kanskje også på matbloggen.

www.trinesmatblogg.no

Julies Matblogg

Jeg elsker mat!
Her kan du lese om maten jeg lager og spiser, reiser jeg er på, produkter jeg liker og om jobben min.

www.juliesmatblogg.no

Fru Timian

Jeg, Fru Timian, er en engasjert og begeistret matformidler av ukomplisert, ujålete og umåtelig god mat! (Ingen beskjedenhet å spore her!)
Fru Timian er markedsføreren som flyttet fra Oslo til Rakkestad i Østfold og som fant ut at hun ikke ønsket å bruke livet på pendling til hovedstaden. ”Jeg kan bake”, tenkte hun, og sånn startet det lille mateventyret.

www.frutimian.no

Spoon Matblogg

Det hele startet med en ide om å lage skikkelig mat, og alle oppskriftene måtte jo skrives ned. Det ble notert på lapper, baksiden av blader og andre tilgjengelige noteringsunderlag. Det sier seg selv at det ikke ville fungere i lengden så da ble jeg tipset om å lage en blogg, for å samle oppskrifter og notater elektronisk. Så jeg opprettet en blogg i all hemmelighet.

www.spoon.no

Mat på Bordet

 

Jeg heter Ina-Janine Johnsen, bor i Oslo med min mann, to døtre og hund, og jeg elsker å lage mat!
Jeg er født i Tyskland og har bodd i Canada, USA, Sveits og Storbritania, men de siste 10 årene har familien bodd her i Norge. Jeg er utdannet interiørarkitekt og har jobbet i Sveits og Norge innenfor hotell- og restaurantdesign som prosjektleder. Jeg har også jobbet innen privatinnredning og flere av mine prosjekter har vært publisert i norske og internasjonale magasiner.

www.matpaabordet.no

Matoppskrift.no

Her finner du en rekke gode oppskrifter og tips til kjøkkenet.

Lokalstarten.no

Her kan du enkelt lete frem det du trenger av oppskrifter og mer.

Nirusverden.com

Følg denne spennende, indiske bloggen her for nydelige oppskrifter.