3-5 retters menyer

595 kr

Kategori: Stikkord: , , ,

Minstebestilling 10 stk. 

Delikate og spennende selskapsmenyer, hvor råvarene tilberedes på våre kjøkken og vi gjør siste finish hos dere.
Send en bestilling for å få tilbud med utsøkt selskapsmat, kokk og servitører.

Tre retter

595,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene. Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 

Meny:

 

  • Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
  • Ytrefilet av Hjort, stekt savoykål og bacon, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, rødvinsaus (sulfitt)
  • Sjokolademousse og Baileyskrem i sjokoladekurv, makroner og friske bær (melk, egg, nøtter)

 

Fire retter

650,- pr kuvert.

Meny:

  • Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
  • Stekte Kamskjell, sellerikrem tilsmakt trøffel, bakte cherrytomater, soya- og ingefærsjy (skalldyr, gluten)
  • Ytrefilet av Hjort, stekt savoykål og bacon, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, rødvinsaus (sulfitt)
  • Mørk Sjokolademousse og Baileyskrem i sjokoladekurv, makroner og friske bær (melk, egg, nøtter)

 

Fem retter

695,- pr kuvert

Meny:

  • Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
  • Stekte Kamskjell, sellerikrem tilsmakt trøffel, bakte cherrytomater, soya- og ingefærsjy (skalldyr, gluten)
  • Helstekt Kalve-entrecote, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, kalvesjy tilsmakt sitron og persille (sulfitt)
  • Vellagrede oster, Brie de Meaux, Saint Agur, Morbier, hjemmebakt frukt- og nøttebrød, aprikospure, fikenkompott (melk, gluten, nøtter, sulfitt)
  • Sprø terte med luftig sitronkrem, mascarponekrem, hasselnøtter, bringebærsorbet (gluten, melk, nøtter, egg)

 

Husk ved bestilling:

 

  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien.
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse.
  • Ved fakturering til firma så legg ved fakturainfo.
  • Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst.
  • Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.