Minstebestilling 10 stk.
Delikate og spennende selskapsmenyer, hvor råvarene tilberedes på våre kjøkken og vi gjør siste finish hos dere.
Send en bestilling for å få tilbud med utsøkt selskapsmat, kokk og servitører.
Tre retter
595,- pr kuvert.
Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene. Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.
Meny:
- Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
- Ytrefilet av Hjort, stekt savoykål og bacon, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, rødvinsaus (sulfitt)
- Sjokolademousse og Baileyskrem i sjokoladekurv, makroner og friske bær (melk, egg, nøtter)
Fire retter
650,- pr kuvert.
Meny:
- Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
- Stekte Kamskjell, sellerikrem tilsmakt trøffel, bakte cherrytomater, soya- og ingefærsjy (skalldyr, gluten)
- Ytrefilet av Hjort, stekt savoykål og bacon, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, rødvinsaus (sulfitt)
- Mørk Sjokolademousse og Baileyskrem i sjokoladekurv, makroner og friske bær (melk, egg, nøtter)
Fem retter
695,- pr kuvert
Meny:
- Bakt Kveite fra Hjelmeland, persillerotkrem, sprø fennikelsalat, delikatesseløk og syrlig smørsaus (fisk, melk)
- Stekte Kamskjell, sellerikrem tilsmakt trøffel, bakte cherrytomater, soya- og ingefærsjy (skalldyr, gluten)
- Helstekt Kalve-entrecote, syltet artiskokk og skogsopp, grønnkålchips, kalvesjy tilsmakt sitron og persille (sulfitt)
- Vellagrede oster, Brie de Meaux, Saint Agur, Morbier, hjemmebakt frukt- og nøttebrød, aprikospure, fikenkompott (melk, gluten, nøtter, sulfitt)
- Sprø terte med luftig sitronkrem, mascarponekrem, hasselnøtter, bringebærsorbet (gluten, melk, nøtter, egg)
Husk ved bestilling:
- Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien.
- Det er viktig at vi får leveringsadresse.
- Ved fakturering til firma så legg ved fakturainfo.
- Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst.
- Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.
- Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.