Bestselger-salg! Koldtbord + dessert

Fra ENC

420 kr 265 kr

Tilbud i en begrenset periode. Pris er per person.

Beskrivelse

Et fantastisk smakfullt tilbud på koldtbord, som passer meget godt til årets konfirmasjon, dåp og andre samlinger!

I en kort periode 37 % rabatt.

Maten er tilberedt med sesongens beste råvarer. De velsmakende rettene serveres på flotte fat som løfter bordet estetisk. Vi synes smaken er det viktigste, men prikken over i´en er presentasjonen.

  • Dill og enebærgravet laks fra Frøya servert med pisket pepperrotrømme(fisk, melk)
  • Roastbeef, sprø løk, sylteagurk og remulade(egg)
  • Spekefat med spekeskinke og spekepølse(sulfitt)
  • Waldorfsalat(melk, sennep, valnøtter)
  • Bløt og deilig eggerøre tilsmakt smør, creme fraiche og gressløk(egg, melk)
  • Grove biffkarbonader med stekt løk servert varmt(melk)
  • Sprø hjertesalat og piquillos-salsa(sulfitt)
  • Nypoteter med rømme og sennep, rødløk, gressløk og pærer(melk, sennep)
  • Landbrød (gluten)
  • Smør (melk)

DESSERT

– Sjokoladechiboust mousse laget på 70% sjokolade, luftig og myk servert i  syltetøyglass, toppet med salt karamell og ristede nøtter(egg, melk, nøtter)

 

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google. Les kundereferanser.

 

Et godt tips ved servering av koldtbord/buffet til over 15 personer er å gi beskjed til alle om at de forsyner seg først én gang av hver rett, for å sikre at alle får smake på alt. Vi ser innimellom at noen forsyner seg veldig mye av noen retter, slik at det ikke blir noe igjen til resterende gjester. Så kan man heller forsyne seg mer ved 2. forsyning.

Maten blir levert i passende emballasje/termokasser som holder maten godt frem til bespisning. Noen retter må varmes opp før bespisning og dette gjøres enkelt i stekeovn (fra 30-60 minutter), med formene maten kommer i. Alt står beskrevet ved levering. Gi beskjed dersom det ikke finnes ovn på stedet.

Har dere allergier eller veganere/vegetarianere i selskapet tilpasser vi dette kostnadsfritt, skriv det bare i ‘Notater’ ved bestilling/utsjekk. Faktura sendes som regel i etterkant av levering.

ENC

Levering samt henting av fat: 300,- i Oslo/Akershus, uansett avstand. Hente selv: Gratis.Siden 2004 har denne cateringen levert nydelig mat til tusenvis av fornøyde gjester. Cateringen møter alle krav til våre partnere. Endelig gjesteantall må gis senest 3 dager i forveien.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.