Grillbuffet – liten, medium, stor

Fra EBC

315 kr

Lammelår, kyllingvinger, laksefilet, langtidsbraisert svinenakke, hamburger, bakt potet, potetsalat, couscoussalat, deilig tilbehør m.m.

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Grillbuffet – liten, medium, stor

Herlige grillbuffet, med stor variasjon og fantastiske smaker.

Det følger alltid med kokk til disse menyene og det koster 2750,- per kokk (inntil 5 timer). Man beregner omkring 1 kokk per 50 gjester. Dersom dere ikke har grill bistår vi med dette, ta kontakt for pris (avhenger av type mat og størrelse på arrangementet). Minstebestilling er 10 kuvert av hver grillmeny.

Skriv i “Notater” ved utsjekk hvilken meny dere ønsker, eller ta kontakt på post@cateringo.no / 41 33 12 00.

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google. Les kundereferanser.

 

Grillbuffet 1 (liten) – 315,- per person ink mva

  • Lammelår marinert med rosmarin og hvitløk
  • Jack Daniels/BBQ marinerte kylling overvinger
  • Helbakt laksefilet med urter, grønnsaker og hvitvin (fisk, selleri)
  • Langtidsbraisert svinenakke (24 timer) med teriyakimarinade (hvete)
  • Hamburger av renskåret oksekjøtt (melk)
  • Bakt folvapotet med urter og hvitløk

Tilbehør: 

  • Tomatsalat med fetaost, basilikum, oregano, kapers, olivenolje og rødløk (melk)
  • Couscoussalat (hvete, selleri)
  • Nordisk potetsalat med rømme, sennep, dill og kapers (melk, sennep)
  • Brioche hamburgerbrød (hvete, melk)
  • Tomatrelish
  • Tomatskiver, løkskiver, sylteagurk (sulfitt)
  • Aioli (egg, sennep)
  • Eldstuen salat

 

Grillbuffet 2 (medium) – 375,- per person ink mva

  • “Brisket” Braisert oksebryst ala Thomas Keller med soya/honning-glace, fennikel og koriander (hvete, soya)
  • Lammelår med rosmarin og hvitløk
  • Pikant Salsicciapølse (melk)
  • Jack Daniels/BBQ marinerte kylling overvinger
  • Blåskjell med kokos og karrisjy (bløtdyr, melk)
  • Bakt Folvapotet med urter og hvitløk

Tilbehør:

  • Couscoussalat (hvete, selleri)
  • Pølsebrød og lompe (hvete)
  • Sprøstekt løk
  • Tomatrellish (sulfit)
  • Tomatsalat med fetaost, basilikum, oregano, kapers, olivenolje og rødløk (melk)
  • Nordisk potetsalat med rømme, sennep, dill og kapers (melk, sennep)
  • Aioli (egg, sennep)

 

Grillbuffet 3 (stor) – 395,- per person ink mva

  • Maiskylling fra Peersgård i Sandefjord med Chimichurri saus
  • Pikant Salsicciapølse (melk)
  • Røkt indrefilet av svin med Provencekrydder
  • Kalv entrecote med Mexicansk marinade
  • Tigerreker på spyd med Charmoulasaus (skalldyr)
  • Grillede grønnsaker på spyd med provencalske krydder (selleri)
  • Marinert og grillet grønn asparges og vårløk

Tilbehør:

  • Nordisk potetsalat med rømme, sennep, dill og kapers (melk, sennep)
  • Pølsebrød og lompe (hvete)
  • Sprøstekt løk
  • Tomatrelish (sulfitt)
  • Couscoussalat (hvete, selleri)
  • Tomatsalat med fetaost, basilikum, oregano, kapers, olivenolje og rødløk (melk)
  • Aioli (egg, sennep)

EBC

Levering (kan variere noe etter dato, tidspunkt og adresse):Hverdager, dag 07:30 – 15:00 kr 145,- Hverdager, ettermiddag 15:00 – 21:00 kr 312,- Hverdager, kveld 21:00 – 00:00 kr 500,- Hverdager, natt 00:00 – 07:30 kr 750,-Helg/Helligdager, dag 10:00 – 16:00 kr 390,- Helg/Helligdager, ettermiddag 16:00 – 21:00 kr 420,- Helg/Helligdager, kveld 21:00 – 00:00 kr 500,- Helg/helligdager, natt 00:00 – 10:00 kr 750,-En av de største cateringselskapene i Oslo, som har levert mat til fornøyde kunder siden 2004. Cateringen møter alle krav til våre partnere.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.