Smakfulle 4-retters menyer til høst og vinter. Pris oppgitt er person og ink. 25 % mva. Kokk kommer i tillegg. Klikk på knappen og fyll ut skjema for å få et totaltilbud.
MENY 1
Laks
Lettrøkt laksetartar med urtetoast, sitronkremvinagrette med pepperrot, red frill mustard, syltede agurk og eple
Kamskjell
Marinerte kamskjell med sitron- og pepperrotmelk, blomkålpure, dillolje, agurk, fennikel og høvlet reddik
Hjort
Rosastekt hjort servert med rosenkål, sprø grønnkål, konfiterte gulrøtter med stjerneanis, skogsoppsaus med pannestekt skogsopp og saltbakte småpoteter
Sjokolade og kirsebær
Mørk sjokolademousse servert med crumble og kirsebærsalat
MENY 2
And
Røkt andebryst med stikkelsbærkompott, marchésalat, ristedede gresskarkjerner og søtpotetkrem
Skalldyr
Skalldyrsuppe med grillet paprikapure, fisk- og skalldyrsalat, rød chiliolje og fennikelcruite med dill
Brosme
Brosmefilet servert med linseragout, brokkoli og rotgrønnsaker med purreløkolje og jordskokkchips
Pasjonsfrukt
Pasjonsfruktdelice med hvit sjokoladecrumble og bringebærsaus
MENY 3
Fisk og blåskjell
Fisk- og blåskjellsuppe med fennikelcrudite med dill, grillet paprikapure, fisk- og skalldyrsalat, rød chili- og chipotleolje
Lam
Urtebakt lammebog med bakt aubergine, løkkompott, jordskokkchips, demiglace og bakte småpoteter
Ost
Et utvalg av modne oster med kokkens tilbehør
Sitron
Lun sitronkake med solbær og yoghurtsorbet
Dersom dere ikke selv bistår med servering av maten og skjenking må dere ha med servitør. Transport kan tilkomme, avhengig av lokasjon. Send oss en skriftlig forespørsel, så får dere totaltilbud 🙂