Høst – og vintermenyer (3-retters)

549 kr

Delikate og populære 3-retters menyer. Pris oppgitt er person og ink. 25 % mva. Kokk kommer i tillegg. Klikk på knappen og fyll ut skjema for å få et totaltilbud.

MENY 1

Kongebrabbesalat med avokadokrem, konfitert purreløk, kastanjesnø syltet selleri og reker
(skalldyr, melk, sulfitt, selleri)
Hjort med dumplings, rosenkål, glasert rødbete og viltsaus
(egg, melk, hvete, selleri, sulfitt)
Melkesjokolade- og hasselnøttmousse med glasert cumquat og yoghurt/limesorbet
(egg, melk, laktose, hassel)

MENY 2

Konfitert laks med rugbrødcrust,pepperot krem, rødbetersorbet og fennikelsalat
(fisk, hvete, rug, bygg, melk, laktose)
Andebryst med stekt jordskokkpuré, potetfondant , brent purreløk og sauce à l’orange
(melk, laktose)
Multe med hvit sjokolademousse mascarpone og pistasj
(melk,egg, laktose, hvete, soya, mandel, pistasj)

MENY 3

Kamskjell med ama ebi reker, caviarsaus og avocado
(blotdyr, skalldyr, melk, laktose, sulfitt)
Svinenakke med pastinakk, østerssopp, brokkolini, grønnsaksterrine og trøffelglace
(melk, laktose, sulfitt, selleri)
Sjokolade og kirsebær i variasjoner med crispy crumble
(egg, hvete, soy, melk, laktose, hassel, mandel)

Dersom dere ikke selv bistår med servering av maten og skjenking må dere ha med servitør. Transport kan tilkomme, avhengig av lokasjon. Send oss en skriftlig forespørsel, så får dere totaltilbud 🙂