3-retters “Julebuffet” – sharingmeny

Fra ENC

495 kr

Klikk for å bestille / se menyen. Råmarinert laks i kuber med fennikelcrudite, langtidsstekt saftig tynnribbe med asiatiske smaker, krydderkake med vaniljekrem m.m.

Kategori:

Beskrivelse

Spennende “Julebuffet”

Har du spørsmål om menyen, levering eller annet? Send en e-post til post@cateringo.no.

En velsmakende og deilig 3-retters, servert som en sosial sharingmeny. Er dere litt lei av den tradisjonelle julematen anbefaler vi denne!

Maten leveres på flotte fat som løfter matopplevelsen. Vi kan levere ferdig oppvarmet, eller emballert for oppvarming – skriv i ‘Notater’ ved utsjekk hva dere ønsker.

  • Råmarinert laks i kuber med fennikelcrudite og crisp av muslibrød (fisk, gluten)
  • Langtidsstekt saftig tynnribbe med asiatiske smaker, hot kålsalat, karamellisert løk og sjysaus tilsmakt hvitløk (sulfitt)
  • Krydderkake toppet med luftig vaniljekrem og crumbles (egg, melk, gluten)

 

Det følger med ovnsbakte småpoteter. Skriv i ‘Notater’ ved utsjekk hvor mange som er vegetarianere eller har allergier, så tilpasser vi menyen deretter.

Bestill ved å trykke på “Bestill” over, eller send e-post med følgende info til post@cateringo.no:

  • Leveringsadresse
  • Dato og klokkeslett for bespisning
  • Info om vegetarianere og allergier
  • Kontaktperson med telefonnummer
  • Fakturainfo (privat eller bedrift m/ org.nr.)

 

Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 

 

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google.

ENC

Levering samt henting av fat: 350,- i Oslo/Akershus, uansett avstand. Hente selv: Gratis.Siden 2004 har denne cateringen levert nydelig mat til tusenvis av fornøyde gjester. Cateringen møter alle krav til våre partnere. Endelig gjesteantall må gis senest 3 dager i forveien.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.