Smakfull og delikat juletapas, med tradisjonelle og mer eksotiske retter. Stor variasjon og fyldige porsjoner som metter godt.
- Albacore tunfisk fra Stillehavet, soya/sesamdressing, avocado, mango (fisk, sesam, soya)
- Manzo tonnato (egg, fisk, melk)
- Chilistekte tigerreker, hvitløk, grovkvernet sort pepper (skalldyr)
- Nordisk potetsalat (melk)
- Couscous salat, grillede grønnsaker (gluten)
- Lefserull, sylte, rødbetesalat, Dijonsennep, Ruccola (gluten, sennep)
- Saltbakte rødbeter, mozzarella, babyspinat, honning- & balsamico-dressing (melk, sulfitt)
- Dadler i bacon
- Marinerte oliven
- Chorizo-quiche (gluten, egg, melk) (lun)
- Langtidsbraisert svinenakke, trøffel-glaze (varm)
- Kreolskkrydrete kyllingklubber fra Persgaard i Sandefjord (varm)
- Medisterkaker, Blå Selbu, tørket frukt, hasselnøtter (nøtter, melk) (varm)
- Spicy Salsiccia, aprikos, honning, svisker, kanel (melk) (varm)
Minimumsbestilling 15 pers.
Bestill med juledessert – 85,- kr.
- Riskrem med hjemmelaget kirsebærsaus (laktose, melk) – 85,- ekstra per person
Cateringo har over 4,8 stjerner i anmeldelser.