3-5 retters menyer

495 kr

Kategori: Stikkord: , , ,

Delikate og spennende selskapsmenyer, hvor råvarene tilberedes på våre kjøkken og vi gjør siste finish hos dere.
Klikk på knappen og fyll ut skjema for å få et totaltilbud med utsøkt selskapsmat, kokk og servitører.

Tre retter

495,- pr kuvert.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene. Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer. 

Meny:

  • Råmarinert og grillet kveite i tynne skiver med savoykål og soya-ingefærvinaigrette (fisk, skalldyr, gluten)
  • Okse-indrefilet servert med jordskokker og småløk, sjysaus tilsmakt persille og sitron (egg, sulfitt, gluten)
  • Rosa «Tiramisu», luftig mascarponekrem, bringebær, ladyfingers og makroner, bringebærsorbet (melk, gluten)

 

Fire retter

575,- pr kuvert.

Meny:

  • Råmarinert og grillet kveite i tynne skiver med savoykål og soya-ingefærvinaigrette (fisk, skalldyr, gluten)
  • Stekte kamskjell med sellerirotpuré tilsmakt trøffel og brunet smør (skalldyr, melk, gluten)
  • Okse-indrefilet servert med jordskokker og småløk, sjysaus tilsmakt persille og sitron (egg, sulfitt, gluten)
  • Mørk sjokolademousse med pasjonsfruktkrem toppet med minimarshmallows, vanilje-is (egg, melk)

 

Fem retter

645,- pr kuvert

Meny:

  • Råmarinert og grillet kveite i tynne skiver med savoykål og Soya-ingefærvinaigrette (fisk, skalldyr, gluten)
  • Kamskjell fra Hitra med sellerirotpuré tilsmakt trøffel og brunet smørsaus (skalldyr, melk, gluten)
  • Pannestekt Vintertorsk, persillerotkrem, epler og fennikel, skalldyrsjy
  • Hjortebiff stekt med hvitløk og urter, jordskokker og småløk servert med rødvinsaus (sulfitt, egg, gluten)
  • Saftig gulrot- og krydderkake med pasjonsfruktkrem og karamellperler, vanilje-is (gluten, egg, melk)

 

Husk ved bestilling:

  • Vi må ha et endelig gjesteantall for ditt arrangement senest tre dager i forveien.
  • Det er viktig at vi får leveringsadresse.
  • Ved fakturering til firma så legg ved fakturainfo.
  • Vi må få et fastsatt tidspunkt for gjesters ankomst.
  • Og vi trenger også et fastsatt tidspunkt for bespisning.
  • Pass på at vi har et telefonnummer kontaktperson kan nås på.