Selskapsmeny – 3 retter

Fra ENC

495 kr

Velg fra vårt smakfulle utvalg, eller send oss en forespørsel dersom du har spesifikke ønsker til meny. Minimum 10 bespisende.

Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

3-retters selskapsmeny

Spørsmål om menyen, levering eller annet? Send en e-post til post@cateringo.no.

Det følger med ovnsbakte småpoteter til alle menyene.
Vi tar forbehold om at råvarene kan variere i forhold til sesong og tilgang. Vi vil alltid informere gjestene ved endringer.

Menyen kan leveres som sosial sharing-meny hvor dere ikke trenger kokk, men vi anbefaler da en servitør/ansvarsperson som setter ut maten etter tur og orden. Alternativt kan dere bestille med kokk som danderer maten på tallerken og gjør siste finish på stedet – servert som én og én rett. Kokk koster 2500,- i tillegg.

Forrett

  • Råmarinert kveite i tynne skiver med jalapenosaus, daikonspirer, mangosalsa og wasabicrisp (fisk)

Hovedrett

  • Okse-indrefilet servert med søtpotetkrem, syltet rødløk, lett coleslaw med rødkål og chipotlemajo, sjysaus tilsmakt persille og sitron (egg, sulfitt, gluten)

Dessert

  • Sjokolade og karamellkake med pasjonsfruktkrem og vanilje-is (egg, gluten, melk)

 

Dere kan gjerne komme med ønsker til retter – vi gjør vårt beste for å tilpasse menyen til deres ønsker. Gi beskjed om eventuelle allergier, så blir dette ivaretatt.

Bildene kan avvike noe fra faktisk anretning. Minimumsbestilling 10 personer.

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google.

ENC

Levering samt henting av fat: 350,- i Oslo/Akershus, uansett avstand. Hente selv: Gratis.Siden 2004 har denne cateringen levert nydelig mat til tusenvis av fornøyde gjester. Cateringen møter alle krav til våre partnere. Endelig gjesteantall må gis senest 3 dager i forveien.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.