,

Tapas, buffet og fingermatmenyer 1

Bla ned for å se alle menyene samt priser. Fyll ut kontaktskjema for bestilling/forespørsel.

Modern Tapas
kr 425

Kjøttboller med harrisasaus (Sulfitt)
Kremet biff stroganoff (Melk)
Stekte poteter med gressløk
Capresesalat med kapers, mozzarella og pesto (Melk, laktose, sulfitt)
Soyabønnesalat med argentinske viltreker og kimchi mayo og kimchi sesamfrø (Skalldyr, fisk, egg, sulfitt, soya, sesam)
Cæsarsalat med bacon, kylling og krutonger (Gluten, egg, melk, laktose)
Gulrotsalat med honning, solsikkekjerner og ruccola
Gorngonzola Dolce, fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania (Melk)
Portvingelé (Sulfitt)
Aioli med stekt hvitløk (Egg)
Focaccia (Gluten)

Fingermat 7 smaker
kr 265

Tunfisk med kimchi sesam og yuzu (fisk, sesam, soya)
Røkelaks med eggekrem og dill (fisk, egg, sulfitt)
Spekemat (sulfitt)
Krydret edamamebønnesalat
Blomkålsalat med epler, rosiner og karri emulsjon (egg, sulfitt)
Fransk brie, manchego laget i La-Mancha regionen i Spania (melk)
Fersk bulgursalat med forskjellige urter, og syltet stjerneløk (gluten, sulfitt)
Aioli (sulfitt, egg)
Focaccia (gluten)

Juletapas
kr 650

inkl. mva. per person.

Saftig ribbe med sprø svor, klassisk sennep og syltet løk (Sennep og sulfitt)
Pinnekjøtt med rødvinssaus (Ovnsbakt pinnekjøtt)
Saftige medisterkaker med julekrydder (Melk)
Røkelaks med eggekrem og rugbrød (Fisk, sulfitt, gluten)
Kålrabistappe (Laktose)
Klassisk rødkål toppet med microgreens (Sulfitt)
Fennikel crudité
Waldorfsalat (Nøtter, gluten, melk og egg)
Stekte poteter med gressløk
Tyttebærsyltetøy (Sulfitt)
Focaccia (Gluten)
Aioli (Egg)
Mini makroner (Gluten, egg, mandler)

Vegetartapas
kr 335

Glasert oumph (Soya, sulfitt)
Stekte poteter
Soyabønne salat med mango og kimchi (soya, sulfitt, sesam)
Caprese salat med kapers, mozzarella og pesto (Melk, laktose, sulfitt)
Gulrot salat med honning, solsikkekjerner og ruccola
Fennikel salat med spinat marinade med appelsin ( sulfitt)
Gorngonzola Dolce, fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania (Melk)
Aioli med stekt hvitløk (Egg)
Focaccia (Gluten)
Portvingelé (Sulfitt)

Lunsjbuffet
kr 315

Kylling klubber med BBQ marinade (Sulfitt)
Bakte poteter toppet med gressløk
Lettbakt laks toppet med asiatisk salat (Soyasaus, fisk, sesam)
Soyabønne salat med mango og kimchi (soya, sulfitt, sesam)
Caprese salat med kapers, mozzarella og pesto (Melk, laktose, sulfitt)
Focaccia (Gluten)
Aioli (Egg)

 

Klassisk koldtbord
kr 375

Waldorfsalat (Melk, egg, nøtter, sulfitt)
Cæsar salat med bacon, kylling og krutonger (Gluten, egg, melk, laktose)
Caprese salat med kapers, mozzarella og pesto (Melk, laktose, sulfitt)
Soyabønne salat med mango og kimchi (soya, sulfitt, sesam)
Brokkolini salat med gulrotpuré og syltet rødløk (Sulfitt)
Eggerøre (Egg)
Grillet asparges med granateple
Roastbiff
Gorngonzola Dolce, fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania (Melk)
Portvingelé (Sulfitt)
Foccacia (Gluten)
Aioli med stekt aioli (Egg)

Asiatisk tacobuffet
kr 269

inkl. mva. per person.

Sprøstekt svinekjøtt: Nyt den rike smaken av godt svinekjøtt, servert sprøstekt for en tilfredsstillende smaksopplevelse.
Ris med noripulver: Den gode umamismaken til nori gir en ekstra smaksdimensjon som komplimenterer svinekjøttets aroma.
Friske toppinger: Nyt en fargerik blanding av syltet løk, reddik, purreløk og gulrøtter, som forsterker både smaken og den visuelle appellen.
Smakfulle urter: Dryss fersk koriander og vårløk for en aromatisk berøring av friskhet.
Sonomonosalat: Gled deg over en livlig agurksalat med et tangy tvist, som gir en forfriskende følelse til din tacoopplevelse.(Sulfitt)
Søte og spicy sauser: Drypp tacoen med hoisinsaus og spicy risvineddiksirup for en perfekt balanse mellom søtt og krydret.(Soya, Sulfitt, Gluten, Sesam)