,

Tapas, buffet og fingermatmenyer 2

Tapas | Fingermat | Koldtbord
Bla ned for å se alle menyene samt priser. Fyll ut kontaktskjema for bestilling/forespørsel.
Nederst finner du tapas-tilleggsretter.

TAPAS

Streetfood tapas
Vi lanserer en spenstig meny: Streetfood tapas! En meny med masse smaker og spennende innslag fra hele verden. Dette er menyen som vil overraske og glede dere!

– Asiatisk langtidsstekt Svinenakke, juicy og masse smak (glutenfri)
– Myke tortilla lefser spises med Asia svinenakke (glutenfri)
– Sprø salat med strimler av gulrot, brokkoli og purre med aprikoser, valnøtter og persille tilsmakt sennepsdressing (nøtter, sennep)
– Argentinske Villreker stekt med crispy chili olje, brent søt paprika og edamamebønner med chorizo-majo (skalldyr, egg)
– Kyllingfilet Satay marinert med kokos og rød karri (gluten, sennep, peanøtt)
– Sashimi på laks med en frisk mango- og ingefærsalsa, daikonspirer og ponzu (fisk)
– Spansk Serrano skinke på ostekrem, ristede pinjekjerner, gremolata og urter (sulfitt, melk)
– Oliven og pickels grønnsaker (sulfitt)
– Aioli (egg)
– Foccacia (gluten)

495,- pr kuvert

Konfirmasjonsmeny

Her har vi satt sammen retter som ungdommen selv ønsker seg, og her finnes også klassikere som faller i smak i alle aldersgrupper.
Alt kommer ferdig dandert på fat slik at dere kan konsentrere dere om seremoni, pynt og gjestene.

– Kyllingsatay med smak av peanøtter (nøtter, gluten)
– Albondigas og pikant hjemmelaget tomatsaus
– Argentinske Villreker med Piri Piri majo, limebåter og persille (skalldyr, egg)
– Sashimi på laks med en frisk mango- og ingefærsalsa, daikonspirer og ponzu (fisk)
– Spansk Serranoskinke og Manchego med ristede mandler, oliven og olivenolje (melk, nøtter, sulfitt)
– Cherrytomater, deilige mozzarellakuler, honningmelon, aspargesbønner og grønnsaker med honning- og dijondressing (melk, sennep)
– Bakte småpoteter med chorizocrisp (sennep, egg)
– Aioli (egg)
– Foccaccia (gluten)

495,- per kuvert

Italiensk Tapas-Antipasti
Nyhet: Alt det gode fra Italia! Se mulige tilleggsretter til denne menyen nederst for enda mer variasjon.

– Kjøttboller i hjemmelaget tomatsaus med hvitløk og oregano
– Okse carpaccio med parmesan, pesto og ruccola (melk, pinjekjerner)
– Antipasti: Lekkert fat med spekeskinke og spicy salami servert med druer, nøtter og bær (sulfitt, melk, nøtter)
– Kalamata-oliven og pickles
– Pastasalat med pestomarinerte cherrytomater, syltet søt rødløk, mozarella og olivenolje (melk, pinjekjerner, gluten)
– Aioli (egg)
– Foccacia (gluten)

385,-per kuvert

Tapas Classic

Nydelige tapasfat som passer til alle anledninger med kjente og kjære smaker lekkert dandert på flotte fat og skåler som er med på å løfte ditt bord.

– Albondigas, spanske kjøttboller i pikant hjemmelaget tomatsaus
– Buffalo Wings Lollipop, saftig kylling med BBQ marinade
– Argentinske Villreker med Piri Piri majo, limebåter og persille (skalldyr, egg)
– Spansk Serranoskinke og Manchego med ristede mandler, oliven og olivenolje (melk, nøtter, sulfitt)
– Oliven og pickels (sulfitt)
– Okse Carpaccio med revet parmesan, baslilikumpesto, syltede artiskokker og ruccula (melk, pinjekjerner)
– Cherrytomater, deilige mozzarellakuler, honningmelon, aspargesbønner og grønnsaker med honning- og dijondressing (melk, sennep)
– Bakte småpoteter med chorizocrisp (sennep, egg)
– Aioli (egg)
– Dagens brød (gluten)

495,- pr kuvert.

Tapas Vegetar

Vi kan tilpasse denne menyen slik at veganere kan spise den.

– Vegoboller fra Vegme i hjemmelaget pikant tomatsaus
– Falafel med grønn salat, agurk, mais og kebabdressing servert med hvetelefse som man enkelt setter sammen når man forsyner seg (melk, egg, gluten)
– Sprø salat med strimler av gulrot, brokkoli og purre med aprikoser, valnøtter og persille tilsmakt sennepsdressing (nøtter, sennep)
– Cherrytomater, deilige mozzarellakuler, honningmelon og grønnsaker med honning- og dijondressing (melk, sennep)
– Urtehummus fra Frosta og rotfruktchips
– Pastasalat med baslikumpesto, aspargesbønner, syltet søt rødløk og olivenolje (melk, pinjekjerner, gluten)
– Kalamata-oliven og Cornichons
– Aioli (egg)
– Dagens brød (gluten)

495,- pr kuvert.

Tapas desserter
85,- pr valg.

Husk å skrive ønsket valg i kommentarfeltet i kassen, og oppgi og ev. antall makroner.

– Mørdeigsterte med pasjonsfruktkrem, ristet kokos og makron
(gluten, egg, nøtter)
– Sjokolademousse med bringebærkrem og makron (melk, egg, nøtter)
– Gulrotkake med pasjonsfruktkrem (melk, egg, gluten, nøtter)
– Assorterte makroner (egg, melk, nøtter) 25,- per stk

Tapas tilleggsretter

Disse rettene kan bestilles som tillegg til våre tapasmenyer.

Pris pr. rett pr.pers – kr. 85,-

– Grillede MiniBurgere av kvernet storfekjøtt og crispy Coleslaw laget på gulrot, purreløk, kål og sennepsmajo og ett saftig briochebrød (egg, sennep, melk, gluten) 1stk pr gjest
– 3x Kyllingfilet Satay marinert med kokos og rød karri (gluten, sennep, peanøtter)
– 3x Albondigas med pikant tomatsaus (sulfitt)

FINGERMAT

Servert på lekre fat.

Fingermat 4 biter
250,- pr kuvert

– Små terter med laksetartar (fisk, gluten, egg)
– Kyllingsatay med smak av peanøtter (nøtter, gluten) i prismeglass
– Argentinske Villreker stekt med crispy chili olje, brent søt paprika og edamamebønner med chorizo-majo (skalldyr, egg) i prismeglass
– Manchego med aprikos-jam og nøtter (melk, nøtter, sulfitt) i prismeglass

Fingermat 6 biter
295,- pr kuvert.

– Spansk serranoskinke med Kalamata-oliven og ristede mandler (sulfitt, nøtter) i prismeglass
– Blinis, små pannekaker toppet med pisket Rørosrømme, lakserogn og dill (gluten, melk, egg, fisk)
– Små terter med laksetartar (fisk, gluten, egg)
– Kyllingsatay med smak av peanøtter (nøtter, gluten) i prismeglass
– Argentinske Villreker stekt med crispy chili olje, brent søt paprika og edamamebønner med chorizo-majo (skalldyr, egg) i prismeglass
– Manchego med aprikos-jam, nøtter og karse (melk, nøtter, sulfitt) i prismeglass

Fingermat 8 biter
345,- pr kuvert.

– Kamskjell med mangosalsa, edamamebønner og trøffelmajo (skalldyr, egg) i prismeglass
– Tynne skiver av Okse-indrefilet med parmesan, ruccola og pesto (melk, pinjekjerner) i prismeglass
– Spansk serranoskinke med Kalamata-oliven og ristede mandler (sulfitt, nøtter) i prismeglass
– Blinis, små pannekaker toppet med pisket Rørosrømme, lakserogn og dill (gluten, melk, egg, fisk)
– Små terter med laksetartar (fisk, gluten, egg)
– Kyllingsatay med smak av peanøtter (nøtter, gluten) i prismeglass
– Argentinske Villreker stekt med crispy chili olje, brent søt paprika og edamamebønner med chorizo-majo (skalldyr, egg) i prismeglass
– Manchego med aprikos-jam, nøtter og karse (melk, nøtter, sulfitt) i prismeglass

Fingermatdesserter
85,- pr valg.

– Mørdeigsterte med pasjonsfruktkrem, ristet kokos og makron (gluten, egg, nøtter)
– Sjokolademousse med bringebærkrem og makron (melk, egg, nøtter)
– Gulrotkake med pasjonsfruktkrem (melk, egg, gluten, nøtter)
– Assorterte makroner (egg, melk, nøtter) 25,- per stk.

KOLDTBORD

475,- pr kuvert

Maten vi leverer er tilberedt med flid og kvalitet av sesongens beste råvarer. De velsmakende rettene serveres på flotte fat som løfter bordet estetisk. Smaken er det viktigste men prikken over i´en er presentasjonen.

– Karbonader med stekt løk og rørte tyttebær (melk)
– Skagenrøre med dill og majones (skalldyr, egg)
– Vellagret Spekeskinke servert med druer, mandler og pickelsgrønnsaker (nøtter, sulfitt)
– Roastbeef med remulade, revet pepperrot, syltet løk og karse (egg)
– Waldorfsalat med valnøtter og druer (melk, sennep, valnøtter, egg)
– Røkelaks i skiver servert på fat (fisk)
– Kremet Eggerøre tilsmakt rømme og gressløk (melk, egg)
– Flatbrød (gluten)
– Nypotetsalat med rømme og sennep, epler, rødløk og urter (melk, sennep, egg)
– Meierismør (melk)
– Dagens brød (gluten)