EC Tapas Trend (11 retter)

Fra ENC

385 kr

Langtidsstekt svinenakke (pulled pork), tilbehør og lefser, kyllingspyd, kveitesashimi, rotgrønnsakschips, hummus, Frøya-laks, caprese salat, spekeskinke, spicy majo til brødet, landbrød m.m.

Beskrivelse

EC Tapas Trend (11 retter)

En velsmakende, variert og mettende tapasmeny. Maten er ferdig dandert på flotte og fargerike fat, klart til å settes rett ut på ditt bord. 

Spørsmål om menyen, levering eller annet? Send en e-post til post@cateringo.no.

Servert varmt: 

  • Langtidsstekt svinenakke med BBQ-rub ala pulled pork og digg tilbehør som:
  • Mango-salsa med lime og koriander
  • Coleslaw med chipotlemajo (egg)
  • Maislefser. Legg alt i en lefse og nyt.
  • Saftige kyllingspyd med sataydipp og peanøttcrunch (peanøtt)

 

Servert kaldt: Dette kan settes ut på bordene rett etter levering. Ta av plasten rett før servering. 

  • Kveitesashimi i tynne delikate skiver med vårløk og jalapenosaus (fisk)
  • Friterte sprø rotgrønnsakschips av beter, poteter og svartrot
  • Smakfull dipp av hjemmelaget hummus
  • Frøya-laks dandert delikat med urter og ponzusaus (fisk)
  • Caprese salat med freshe tomater, fersk italiensk mozzarella, basilikum, extra virgin olivenolje og balsamico (melk)
  • Lekkert fat med spekeskinke, Comté fastost og Kalamata- oliven (melk, sulfitt)
  • Spicy majo til brødet (egg)
  • Landbrød (gluten)

 

Bestill med tapasdesserter! 75,- per stykk

Velg mellom følgende desserter – og skriv i ‘Notater’ ved utsjekk hvilke og hvor mange du ønsker. Du kan også gi oss beskjed på post@cateringo.no.

  • Vaniljepannacotta med pasjonsfruktgele i glass
  • Hjemmelaget tiramisu med revet mørk sjokolade servert i glass
  • Sjokoladechiboust som er en mousse laget på 70% sjokolade luftig og myk med bær og crumbles i glass

Allergener: Kornslag/gluten, Egg, Melk, Sulfitt, Nøtter, Lupin

 

Bestill ved å trykke på “Bestill” over, eller send e-post med følgende info til post@cateringo.no:

  • Leveringsadresse
  • Dato og klokkeslett for bespisning
  • Info om vegetarianere og allergier
  • Kontaktperson med telefonnummer
  • Fakturainfo (privat eller bedrift m/ org.nr.)

 

Maten blir levert i passende emballasje/termokasser som holder maten godt frem til bespisning. Har dere allergier eller veganere/vegetarianere i selskapet tilpasser vi dette, bare skriv det i ‘Notater’ ved bestilling/utsjekk. Faktura sendes som regel i etterkant av levering.

Minimumsbestilling 10 personer. Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser.

ENC

Levering samt henting av fat: 350,- i Oslo/Akershus, uansett avstand. Hente selv: Gratis.Siden 2004 har denne cateringen levert nydelig mat til tusenvis av fornøyde gjester. Cateringen møter alle krav til våre partnere. Endelig gjesteantall må gis senest 3 dager i forveien.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.