Tapas Large (11 retter)

Fra EBC

359 kr

Villreker, brent laks, spekepølser, syltede grønnsaker, hummus, kjøttboller, kyllingvinger, poteter, grovbrød og foccacia, aioli m.m. Minimumsbestilling 5 stk.

Beskrivelse

Tapas Large (11 retter)

Nydelig tapas – fyldige porsjoner og mange retter! Denne anbefales til lunsj og liknende. Dersom dere ønsker tapas som virkelig metter anbefaler vi Tapas XL (415,- per person).

– Chilistekte villreker med hvitløk og lime (skalldyr, sulfitt)
– Spekepølser fra Middelhavet med parmesan og ruccola (melk)
– Delikatesse-potetsalat med bacon, vårløk, røkt majones og svisker (melk, egg, sulfitt, sennep)
– Hummus med olivenolje, paprika og oregano serveres med sprø grønnsaker (sesamfrø)
– Couscoussalat med marinert kylling (hvete, selleri)
– Spanske kjøttboller med hvitløk, chili og tomatsaus (melk, egg, hvete) – varm
– Ovnsbakte poteter med urter, paprika og hvitløk – varm
– Braisert Svinenakke med trøffelglace (selleri, sulfitt)
– Ovnsbakte rotgrønnsaker (selleri)
– Nystekt brød fra vårt bakeri (hvete)
– Aioli (egg, sulfitt, sennep)

Vil dere bli skikkelig mette? Bestill heller:

Tapas XL (14 retter) – 415,- per person ink mva

– Delikatesse-potetsalat med bacon, vårløk, røkt majones og svisker (melk, egg, sulfitt, sennep)
– Chilistekte villreker med hvitløk og lime (skalldyr, sulfitt)
– Hummus med olivenolje, paprika og oregano serveres med sprø grønnsakscrudite (sesamfrø)
– Serrano med fikenmarmelade, ruccola og parmesan (sulfitt og melk)
– Superior laks med asiatisk “slaw” (fisk, soya, hvete)
– Osteanretning med friske bær og spicy mangomarmelade (melk)
– Braisert svinenakke med trøffelglace (selleri, sulfitt) – varm
– Kreolsk krydrede kyllingvinger fra Sandefjord (selleri) – varm
– Spanske kjøttboller med hvitløk, chili og tomatsaus (melk, egg, hvete) – varm
– Marinert bakt jordskokk
– Ovnsbakte høstgrønnsaker (selleri) – varm
– Nystekt brød fra vårt bakeri (hvete)
– Pisket smør med brent løkpulver (melk)
– Aioli (egg, sulfitt, sennep)

Dersom dere ønsker vegetar-varianten, kan dere skrive i ‘Notater’ ved utsjekk hvor mange av denne (369,- per person):

– Endive fylt med auberginesalat (sulfitt)
– Smakfulle, marinerte/syltet grønnsaker (sulfitt)
– Couscoussalat med grillede grønnsaker, rosiner og gresskarkjerner (hvete, selleri)
– Hummus med olivenolje, paprika og oregano (sesamfrø)
– Saltbakte rødbeter, byggryn, karamelliserte kikerter og hasselnøtter (bygg, sulfitt, hasselnøtter)
– Quinoasalat med Middelhavsgrønnsaker
– Nordisk potetsalat med sennepsdressing, dill og kapers (sennep)
– Gulrotmedaljong (hvete) – varm
– Bakt squash med auberginekompott (sulfitt) – varm
– Urteschnitzel med linser og kikerter – varm
– Pave grovbrød og foccacia (hvete)
– Aioli (egg, sulfitt, sennep)

Maten blir levert i passende emballasje/termokasser som holder maten godt frem til bespisning. Har dere allergier eller veganere/vegetarianere i selskapet tilpasser vi dette kostnadsfritt, bare skriv det i ‘Notater’ ved bestilling/utsjekk. Faktura sendes som regel i etterkant av levering.

Bestill ved å trykke på “Bestill” over og skriv i ‘Notater’ hvilken tapasvariant dere ønsker, eller send en e-post med følgende info til post@cateringo.no:

  • Leveringsadresse
  • Dato og klokkeslett for bespisning
  • Info om vegetarianere og allergier
  • Kontaktperson med telefonnummer
  • Fakturainfo (privat eller bedrift m/ org.nr.)

 

Varmrettene leveres varme i termokasser, men du kan gjerne varme opp litt selv rett før servering om ønskelig: 225 grader i 10-20 minutter. Har dere allergier eller veganere/vegetarianere i selskapet tilpasser vi dette, bare skriv det i ‘Notater’ ved bestilling/utsjekk. Faktura sendes som regel i etterkant av levering.

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser.

EBC

Levering (kan variere noe etter dato, tidspunkt og adresse):

Hverdager, dag: 07:30 - 15:00 kr 180,- Hverdager, ettermiddag: 15:00 - 21:00 kr 312,- Hverdager, kveld: 21:00 - 00:00 kr 500,- Hverdager, nattt: 00:00 - 07:30 kr 750,-Helg/Helligdager, dag: 10:00 - 16:00 kr 350,- Helg/Helligdager, ettermiddag: 16:00 - 21:00 kr 420,- Helg/Helligdager, kveld: 21:00 - 00:00 kr 500,- Helg/helligdager, natt: 00:00 - 10:00 kr 750,-

Priser for levering er ink mva. Henting av returutstyr man-fre på dagtid koster kr 180,-

En av de største cateringselskapene i Oslo, som har levert mat til fornøyde kunder siden 2004. Cateringen møter alle krav til våre partnere.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.