Bestselger-tapas – tilbud (7 retter)

Fra FKA

479 kr 275 kr

Kjøttboller, marinerte reker, mangosalat, surdeigsbrød, aioli, hummus, båtpoteter m.m.

Beskrivelse

Bestselger-tapas på tilbud!

En smakfull og populær meny med inspirasjon fra Middelhavet. Her får du alt man trenger for en hyggelig kveld med venner og familie, eller samling på jobben.

Maten kommer i aluminiums-beholdere man kan spise direkte fra – eller man kan legge over på egne fat om ønskelig. Maten kommer ferdig varmet, men sett den gjerne litt i ovnen før bespisning slik at den er god og varm.

 

  • Albondigas med chimchurri saus – kjøttboller laget av prima storfekjøtt (sennep, egg, gluten)
  • Gambas ajilo – reker i smakfull saus med hvitløk og krydder (skalldyr)
  • Frisk mangosalat
  • Ferskt surdeigsbrød (gluten)
  • Husets aioli (sennep, egg)
  • Husets hummus
  • Krydrede båtpoteter

 

Dersom dere ønsker vegetar-varianter skriver dere bare i ‘Notater’ ved utsjekk hvor mange kuvert av vegetar. I vegetar-varianten bytter vi ut:

  • Kjøttbollene med artisjokkhjerter
  • Reker med stekt halloumi rødvinsvaigrette og honning

 

Et godt tips ved servering av tapas/buffet til over 15 personer er å gi beskjed til alle om at de forsyner seg først én gang av hver rett, for å sikre at alle får smake på alt. Vi ser innimellom at noen forsyner seg veldig mye av noen retter, slik at det ikke blir noe igjen til resterende gjester. Så kan man heller forsyne seg mer ved 2. forsyning.

Har dere allergier i selskapet tilpasser vi dette, skriv det bare i ‘Notater’ ved bestilling/utsjekk. Maten kan enten hentes på Grønland i Oslo eller leveres til dere. Eksakt henteadresse oppgis etter at dere har bestilt. Levering i Oslo 399,- utenfor Oslo 499,-.

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google. Les kundereferanser.

Pris er per person.

FKA

Levering i Oslo: 399,-. Levering utenfor Oslo: 499,- Hente selv: Gratis.Denne cateringen har lenge levert mat og tapas med inspirasjon fra Middelhavet. Cateringen møter alle krav til våre partnere. Endelig gjesteantall må gis senest 3 dager i forveien.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.