Bestselger-tilbud! Tapas + dessert

Fra ENC

440 kr 299 kr

Tilbud i en begrenset periode. Pris er per person.

Beskrivelse

Et fantastisk smakfullt tilbud, som passer meget godt til årets konfirmasjon, dåp og andre samlinger!

I en kort periode over 30 % rabatt.

Maten kommer lagt opp på flotte fargerike fat, klart til å settes rett ut på ditt bord.

  • Sashimi på laks med ponzusaus, vårløk og bonitoflak(fisk, gluten)
  • Kjøttboller med tomatsaus, hvitløk og urter servert varmt(egg, sulfitt)
  • Sprø hjertesalat med piquillos-salsa
  • Grillet kyllingspyd med kokos og peanøttdipp servert varmt(gluten, peanøtter)
  • Asiatisk nudelsalat med soyavinaigrette og sprø grønnsaker(gluten)
  • Maislefser med pulled pork og kålsalat
  • Rofruktchips med hummus-dipp
  • Landbrød og spicy majo(gluten, egg)

DESSERT

– Sjokoladechiboust mousse laget på 70% sjokolade, luftig og myk servert i  syltetøyglass, toppet med salt karamell og ristede nøtter(egg, melk, nøtter)

 

Et godt tips ved servering av tapas/buffet til over 15 personer er å gi beskjed til alle om at de forsyner seg først én gang av hver rett, for å sikre at alle får smake på alt. Vi ser innimellom at noen forsyner seg veldig mye av noen retter, slik at det ikke blir noe igjen til resterende gjester. Så kan man heller forsyne seg mer ved 2. forsyning.

Maten blir levert i passende emballasje/termokasser som holder maten godt frem til bespisning. Noen retter må varmes opp før bespisning og dette gjøres enkelt i stekeovn (fra 30-60 minutter), med formene maten kommer i. Alt står beskrevet ved levering. Gi beskjed dersom det ikke finnes ovn på stedet. Har dere allergier eller veganere/vegetarianere i selskapet tilpasser vi dette, skriv det bare i ‘Notater’ ved bestilling/utsjekk. Faktura sendes som regel i etterkant av levering.

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google. Les kundereferanser.

ENC

Levering samt henting av fat: 300,- i Oslo/Akershus, uansett avstand. Hente selv: Gratis.Siden 2004 har denne cateringen levert nydelig mat til tusenvis av fornøyde gjester. Cateringen møter alle krav til våre partnere. Endelig gjesteantall må gis senest 3 dager i forveien.Alle våre partnercateringer er kvalitetssikrede, men ønsker du utfyllende leverandørinfo som firmanavn og adresse kan du sende oss en epost til post@cateringo.no.