Planlegge arrangement?

Totalleverandør av gode opplevelser

Vi bistår med eventplanlegging – kostnadsfritt! Seminar eller konferanse, firmafest eller kickoff, bryllup eller selskap: Vi hjelper dere med alt av mat, servitører og lokaler.

Konferanse, kurs og seminar

Konferanse, kurs og seminar

Vi hjelper deg med å finne den perfekte cateringmaten og lokale. Disse type arrangementer er ofte stressende for de som arrangerer, da kunder, sjefer og ansatte avhenger av din innsats for et suksessfullt arrangement. Derfor yter vi ekstra service for å sikre et vellykket arrangement.

Firmafest og kickoff

Skal du lansere et produkt? Ta med bedriften på fest? Vi kommer med gode forslag til den perfekte festen for din bedrift, både med og uten lokale. Uavhengig av deres størrelse kan vi bistå med råd og tips til deres event.

Bursdag, dåp, og konfirmasjon

Bursdag, konfirmasjon og dåp

Dette er hyggelige anledninger man tilbringer med familie og gode venner. I en hektisk hverdag kan det være slitsomt å finne det rette lokale og catering. Dette hjelper vi deg med.

Bryllup

Bryllup

Den viktigste dagen i brudeparets liv, hvor en vellykket gjennomføring ikke skal avhenge av dere. Vi sørger for førsteklasses catering- og selskapsmat og at servering foregår knirkefritt. Cateringo kan også bistå med å finne det rette selskapslokale.

Andre arrangement

Vi har lang erfaring med alle type arrangement og eventer. Send oss en forespørsel med dine ønsker og spesifikasjoner, så hjelper vi deg med å holde et vellykket arrangement med catering, servering og lokale – enten hver for seg, eller i en totalpakke.

Ingen arrangement er for store eller for små og vi er stolte av å yte like god service til alle vi hjelper. Vi samarbeider kun med kvalitetsleverandører av catering og servering. På den måten kan du være trygg på at ditt arrangement får en suksessfull gjennomføring med fornøyde gjester.

Vi gleder oss til å bistå deg med å gjennomføre et vellykket event!

41 33 12 00 / post@cateringo.no

Send oss en melding, så kommer vi tilbake med skreddersydde tilbud til deg innen 24 timer.