Selskapsmeny

Selskapsmat for enhver smak

Se vårt utvalg av nydelige selskapsmenyer. Vi anbefaler at menyene lages med dyktige kokker på deres lokasjon, slik at maten blir tilberedt og dandert riktig, men det kan også leveres ferdig tilberedt som sharing-meny. Selskapsmat er populært ved formelle tilstelninger som bryllup, men også ved uformelle settinger i gode venners lag. Mange velger gjerne en god 3-retters ved leie av kokk hjem.

Bestill direkte på siden eller på 41 33 12 00 / post@cateringo.no. Ta kontakt om du har spesifikke ønsker til meny. Maten leveres og lages i Oslo, Akershus og omegn. Vi bistår også med servitører.

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google.

Viser alle 4 resultater

Selskapsmat er svært populært å bestille til feirende anledninger. Bryllup, bursdager og fest er typiske arrangementer man ønsker en perfekt sammensatt meny til. Selskapsmat slik vi kjenner det ble først populært, og tatt i bruk som begrep, i Frankrike på 1700-tallet. Ettersom mat spilte en stadig viktigere rolle i den franske kulturen, kom det flere restauranter i landet. "Restaurant" oversatt til norsk betyr "mat som gjenoppretter", og det var dette som var rollen til de første; de fleste serverte suppe og kraft som skulle gi gjestene energi. Det sies at det var A. Boulanger som åpnet den aller første restauranten i Frankrike i 1765, og han var også den første som tilbød en meny å velge fra.