Tapas Oslo

 Tapas Oslo

Tapas Oslo er et meget populært alternativ når du skal ha fest, konfirmasjon eller andre arrangementer. Tapas er en stadig mer utbredt catering-variant til både formelle og uformelle anledninger. 

På Cateringo kan du sammenlikne priser på tapas og menyer fra de beste cateringene i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.

Tapas Oslo: Her er menyen

Tapas Oslo til alle anledninger

Tapas Oslo

Tapas Oslo

Vårt mål er at du enkelt skal finne akkurat det du leter etter. Uansett om du har høyt eller lavt budsjett, skal ha tapas til 10 eller 100 personer har vi noe som passer deg.

Vi har gjennom våre nøye utvalgte partnercateringer levert nydelig tapas til bursdager, konferanser, konfirmasjon og mye mer. Et annet populært alternativ er fingermat og kanapéer.

Bestille tapas Oslo

Det skal være enkelt å bestille tapas i Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold. Derfor har vi jobbet iherdig for å samle og presentere de aller beste tapas-menyene for deg. Vi har kvalitetssikret menyene, slik at du kan være trygg på at du får den beste kvaliteten. Finner du ikke det du leter etter? Våre «digitale servitører» står klare til å hjelpe deg. Ring, chat eller mail oss.

Hva slags tapas ønsker du?

Ved å bestille tapas Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold gjennom Cateringo sparer du både tid og penger. Dersom du ikke finner akkurat det du ønsker er du hjertelig velkommen til å ta kontakt direkte med oss, slik at vi kan sette sammen en skreddersydd meny til deg.

Tapas er i utgangspunktet den nasjonale maten i Spania, men er stadig mer utbredt i hele verden. I Asia, Amerika, Australia og i hele Europa finner du nå autentisk tapas i de aller fleste byer. Historien skal ha det til at tapas ble oppfunnet som enkel energi til bønder i det gamle Spania som trengte lett mat frem til middag. Derfor begynte matmor på de respektive gårdene å lage enkle, men smakfulle, retter som kunne spises raskt. Nå serveres tapas som fullverdige måltid og i alle slags varianter; kylling, fisk, storfe og sjømat.

Tapas catering

Vi har «fornøyde kunder»-garanti og gjør alt vi kan for at du skal være tilfreds med din tapas. Du finner også nydelig catering Oslo og best catering Akershus på Cateringo.

Bestill direkte på siden eller på 91 68 68 53 / post@cateringo.no.

Vi gleder oss til å servere deg nydelig tapas Oslo og omegn.