Temafest – tips og inspirasjon

Temafester er en artig måte å sette en spiss på festen. Det finnes mange varianter å velge mellom, så vi har gjort det enkelt for deg ved å samle noen forslag og idéer under. Det er viktig å tenke på hvem man skal ha festen for; er det yngre eller eldre, mange bekjente eller nye mennesker? Det kan være med å påvirke hva slags temafest du burde holde. Når du skal kjøpe inn pynt og annet til festen anbefaler vi Nille, Clas Ohlson – og kanskje ta en titt i kjeller og loft etter ting du kan pynte med.

Hollywood-temafest

En populær variant hvor man kan være sin egen favoritt-kjendis! Heng opp bling-lys og mye rødt, så er mye gjort. Hva med et rødt teppe ved inngangen din?

Hollywood-temafest

Hollywood-temafest

 

Westernfest

Digger du gamle cowboy-filmer? Kanskje har du alltid drømt å være indianer? Kle deg ut, ta med pil og bue eller pistol og kos deg på fest. Hva med å inndele i lag og ha et skikkelig rollespill?

Western-temafest

Western-temafest

 

Sjøfest

Er dere glad i være ute på sjøen, eller du elsket Den Lille Havfruen da du var liten? Dette er et tema som passer godt til både voksne og barn.

Sjøtema-fest

Sjøtema-fest

 

Naturfest

Er dere glade i gå turer i skogen? Hvorfor ikke ta med skogen inn! Her finner du nesten alt du trenger av pynt rett utenfor døren – og kun fantasien setter stopper.

Natur-temafest

Natur-temafest

 

Karnivalfest

En populær variant som passer godt til barnebursdager. Heng opp lekende pynt, bruk morsomme glass og vipps – festen er igang.

Karnival - temafest

Karnival – temafest

 

 

Dersom dere også trenger mat til temafesten kan vi bistå med god catering, til alle budsjett.

Se hele vår meny her. Vi bistår også med lokalleie og gratis eventplanlegging til både bedrifter og private.

Kontakt oss på 41 33 12 00 / post@cateringo.no.