Julebord

Julebord er en hyggelig tradisjon hvor man samler venner, kollegaer eller familie til samling over god mat og drikke. Det finnes en rekke måter å avholde et vellykket julebord på; enten hjemme hos venner, på jobben eller i et leid lokale. Mange som skal holde julebord i Oslo og omegn ønsker å få mat levert fra en catering, slik at de selv kan sitte ned og hygge seg. Populære drikker til er øl, vin, akevitt og annet godt.

Catering til julebord

Julebord i Oslo og omegn
Julebord i Oslo og omegn

På Cateringo kan du sammenlikne priser på julemat fra flere cateringer. På den måten sparer du tid og penger, og du kan være trygg på at du får den beste maten for en vellykket fest. Ring oss gjerne for tips til å organisere julebordet samt hvilken mat som passer best for dere. Man kan velge å få maten som en buffet, eller få den servert av servitører.

Mange har en tradisjonell samling hvor de setter seg ned og spiser og hygger, mens andre ønsker litt mer aktivitet rundt bordet. Leker og aktiviteter finnes det mange av, og det er egentlig kun fantasien som setter stopper. Hvorfor ikke prøve seg på den gode, gamle stolleken?

Klikk på bildene for hele menyen og bestilling. Skriv i ‘Notater’ ved utsjekk om spesiell informasjon om levering, allergier og annet. Cateringo har over 4,8 stjerner i anmeldelser. Spørsmål? Kontakt oss.

Viser alle 9 resultater