Referanser

Hva sier kundene våre?

 

Facebook anmeldelser

 

Cateringo anmeldelser Google
Cateringo anmeldelser Google
«Meget behjelpelig med løsninger til vårt arrangement. Hyggelig og god kommunikasjon hele veien, og var serviceinnstilt fra start til slutt. Kan absolutt anbefales!»
Marte E. S.
Anmeldelse gitt på Google

«Vi bestilte mat til åpningen av Sterk Legevakt Øst. De leverte på kort varsel, var behjelpelig med å sette sammen menyen, de leverte også til avtalt tid Maten var nydelig! Kan trygt anbefales, vi kommer til å bruke dem igjen»
Kari Lise J. E.
Anmeldelse gitt på Google

 

«Maten smakte fortreffelig. Det var første gang vi bestilte og alle de frammøtte (60 stykker) nøt maten. De har stort utvalg og alle rettene både kalde og varme smakte godt og ikke det var mer enn nok til alle. Vil garantert bestille pånytt hos dere.»
Tårnbyåsen Borettslag
Anmeldelse gitt på Google

«Vi fikk en helt strålende helg. Tusen takk for god service. Maten ble levert noen minutter før avtalt tid, hvilket passet oss veldig fint. Den smakte eksemplarisk, og vi fikk også skryt fra flere av gjestene. At hele prosessen rundt bestillingen var lettvint og rask gjorde opplevelsen enda bedre.»
Thea N. Dahl, Advokatbladet
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei. Maten så delikat, appellerende og veldig godt som vi forventet da dette er andre jul på rad. Takk for maten :)»
Azmi A, Posten Norge
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei. Vi er veldig fornøyd med både service i forkant og maten vi fikk levert. Maten kom i god tid og vi hjelp til å bære, sette ut og merke maten. Med er bestilling til nesten 200 personer som driver aktivt med idrett var vi litt redd det ikke skule være nok, men det gikk veldig bra og folk ble både mett og fornøyd. Takk for denne gang,»
Eirin Lilletvedt, Crossfit Oslo
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei! Maten var kjempegod og ikke minst delikat! Vi var veldig fornøyd. Tusen takk for super service, vi bestiller gjerne fra dere igjen.»
Heidi Swensen, Norsk sykepleierforbund
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Maten var meget god :)»
Magne Hareide, Difi
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Maten vi fikk smakte ypperlig. God service på alle plan, levering på døren og båret inn med info om hva alle rettene inneholdt. Vi kommer garantert tilbake med en ny bestilling.»
Elisabeth Vestli
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Maten smakte utrolig godt og det ble en stor suksess, som sikker blir gjentatt flere ganger :)»
Christopher Svegård, Norsk Utenrikspolitisk Institutt
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Maten vi fikk smakte ypperlig. God service på alle plan, levering på døren og båret inn med info om hva alle rettene inneholdt. Vi kommer garantert tilbake med en ny bestilling.»
Elisabeth Storheim
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Jeg kan absolutt anbefale dere som tapasleverandør! Bestilte 9-retters tapas til 10 personer, og det kunne fint ha mettet flere damer! Har spist gode rester i to dager! Alle rettene var velsmakende og flott anrettet. Terningkast 6 fra meg og gjestene!»
Marit Folmo
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Gjestene var kjempefornøyde! Nå vet vi hvor vi skal bestille kanapeer neste gang. Veldig greit å hente det selv og bringe fatene tilbake neste dag!»
Wenche Amundsen
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei, maten smakte helt fortreffelig, flott dandert på fatene også.Tusen takk for super service og hyggelig dialog rundt bestillingen.»
Elisabeth Hartvedt
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Maten var fantastisk, og leveransen var smidig. Takk, vi bruker gjerne dere igjen!»
Christian Grønvold Hansen
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Maten var nydelig – spesielt laksen falt i smak hos gjestene. Det var også masse mat, så det var ingen fare for at noen gikk fra festen sultne 🙂 Supert at maten også kom litt tidligere enn forventet og at returen av kassene gikk såpass greit. Tusen takk for kjempegod mat og service! :)»
Kjersti Jacobsen
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Vi hadde en fantastisk fin kveld den 27 juni, og maten smakte aldeles nydelig – spesielt hovedretten (torsk fra Lofoten) – den var helt nydelig! Kokken vi hadde på besøk var veldig behagelig å ha på besøk. Veldig hyggelig jente! Så tusen takk for en flott opplevelse. Vi tar gjerne kontakt igjen ved en senere anledning.»
Hilde Svendsen, Hydro
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Maten smakte fortreffelig og var veldig innbydende. Både forrett, hovedrett og dessert var veldig godt og var lagt opp på tallerkenen på en fin måte. Vi er veldig fornøyd med ar kokkene hadde full kontroll under hele bryllupsmiddagen, den kom på bordet med god flyt fra start til slutt! Vi er veldig fornøyde med Cateringo og kan absolutt anbefale å bruke disse!»
Silje og Ove, bryllup
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Takk, maten var helt super:)»
Nina Miljan, N3Zones Group AS
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei! Folk var veldig fornøyd med maten, det var frisk, smakfullt og variert, og nok mat! Anbefaler dere gjerne :)»
Hilde Korslund, Bærum Kommune
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Vi er utrolig fornøyde! Nervene var på høykant; Vi hadde invitert til 60-års lag med pådekking på kjørelåve til 140 gjester (første gang vi har gjort det) – med 2 svalereder med nesten flyvedyktige unger i rett over langbordet som satt sine «spor» både her og der – med hovedkjøkken i 1. etg med trapp 2 etasjer opp rett inn i selskapet – satellittkjøkken i 3.etg mellom sponflis og plankestabler og byggemateriale i enden av langbordet bak et forheng – og vi skulle servere en 4-retters middag. Til 140 gjester… Av ulike årsaker skar det seg med det seg med det kokke- og serveringsteamet vi hadde booket til 60-års laget en liten uke før arrangementet.

Etter en runde med forskjellige aktører i markedet fikk vi kontakt med Cateringo og landet en avtale. Vi ble møtt av profesjonelle, dyktige og løsningsorienterte kokker og en fantastisk hovmester som hadde stålkontroll både på oss og sine 10 fantastisk dyktige servitører – alle våre bekymringer og utfordringer ble møtt med «det ordner vi» og «ikke tenk på det» og «ikke noe problem». Tilbakemeldinger fra våre gjester er også bare positive – imkludert nydelig mat. I tillegg våknet vi til et lokale som var ryddet og sortert – noe som gjorde vår siste finish så mye enklere.

Tusen takk for fantastisk service, oppfølging, kreativitet (på uforutsette utfordringer) og profesjonalitet. Vi kommer garantert til å huske Cateringo ved neste store jubileum – og det vil våre 140 gjester også! Tusen takk for fantastisk gjennomført 60-års lag.»
Aina Os og Kai-Magnar Killingmo
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Tusen takk, deilig mat og alle var godt fornøyd! Kan anbefales!»
Bente Bruer
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Vi hadde en vellykket sommerfest og var veldig fornøyd med både kvalitet og kvantitet på maten dere leverte.»
Johannes Karlsen, BearingPoint Norway AS
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Bestilte Asiatisk tapas til mitt 40-årslag. Fantastisk god sushi og varmmaten likeså. Delikat anrettet. Alle gjestene var fornøyde. Bruker dere gjerne igjen! Tusen takk!»
Linda Kværnø
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei, Takk for god service. Maten var kjempegod. Falt virkelig i smak.»
Nina A. Erlandsen
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Det var utrolig god mat, og vi er veldig fornøyde. Alle gjestene skrøt av maten og mange har spurt hvor vi har bestilt, så virkelig mersmak. Vi kommer garantert til å benytte oss av dere igjen :)»
Hanne S. Henriksen
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Vi er veldig fornøyde med maten. Det var rett og slett blink. Vi storkoste oss. Kokken og hjelperen hans gjorde en fantastisk jobb. Vi hadde litt startvansker i forhold til problemer med gassen, men kokken informerte godt underveis og løste problemet så godt han kunne.

Mat var helt nydelig, og jeg tror alle storkoste seg med maten. Vi hadde noen med allergier etc. dette var gjort i stand på forhånd og meget godt merket. De var også kjempe fornøyde. Tusen takk for veldig god service og fantastisk mat.»
Annicken Kildeborg, Norconsult
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei hei. Vi ble kjempe fornøyde med de gode indiske rettene 🙂 Den super gode sausen skilte seg spesielt ut med sine unike krydder sammensetninger. Tilbehør, service og den gode matopplevelsen var en stor fornøyelse»
Gunn Heidi
Anmeldelse gitt på Messenger

 

«Vi var meget godt fornøyd med maten dere hadde laget til oss. Det samme var våre gjester. Spennende retter med nydelige smaker. Vi kommer nok til å ha dere i bakhodet ved en senere anledning når vi nå vet at dere leverer utmerket kvalitet.»
Steinar Johannessen
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Veldig fornøyd. Mye mat per person og bra mat. Leverte på avtalt tid og hyggelig person som leverte. Bruker Cateringo ved neste anledning.»
Christian Thoresen
Anmeldelse gitt på Messenger

 

«Maten var super!»
Hæge Hovding
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Jeg gav i dag muntlig bekreftelse om matens fulltreffelighet, til ham som hentet emballasjene. JEG OG MINE GJESTER VAR MEGET FORNØYDE, DET KAN RESULTERE FLERE BESTILLINGER FRA DISSE, FRA MEG KOMMER DET SIKKERT. Takk for hyggelig service og takk at dere kunne ta det «på sparken».»
Marjatta Nicolayssen
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Vi bestilte kyllingwok til 25 personer, som buffet. Maten ble levert presis som avtalt, og mengden var perfekt beregnet, slik at ingen gikk sulten, samtidig som vi ikke måtte kaste noe heller. Bra service, og enkel og grei bestillingsprosess, pluss at alle syntes det smakte godt.»
Elin K. Kjølseth, Carat Norge AS
Anmeldelse gitt på e-post

 

«Hei, Maten var nydelig, kom presist og det var mer enn nok mat til alle. Super opplevelse! Vh, Tonje»
Tonje O.
Anmeldelse sendt på e-post 

«Vi var veldig fornøyd med maten! Mye gode og forskjellige smaker :)»
Emilie Hallgren, Bekk Consulting
Anmeldelse sendt på e-post

 

«Takk, det var faktisk den beste catering-maten vi har fått, og vi har forsøkt flere opp gjennom årene. Særdeles god mat og lekkert anrettet. Til en upåklagelig pris. 5 stjerner av 5 mulige!»
Håkon Augensen
Anmeldelse sendt på e-post

 

«Vi var hjertelig fornøyde både med levering, utvalg, merking; for ikke å snakke om de gode smakene! Dette inkluderer også de doble sandwichene fra EC – de var eksklusive, verdt hver krone!»
Solveig Berre, Forum for Livsstyrketrening
Anmeldelse sendt på e-post 

 

«Vi er kjempefornøyd. Det er første gang vi har brukt dere som leverandør, men det blir definitivt ikke siste gang. Et fantastisk koldtbord. Masse god mat, og flott presentert! Det var flere i selskapet som ville ha navnet på leverandøren – for dette var noe av det beste de hadde opplevd! Tusen takk for at dere var med på å gjøre kvelden perfekt!»
Morten Landrø
Anmeldelse sendt på e-post

 

«Takk for god mat, den smakte godt.»
Karin Hauge
Anmeldelse sendt på Messenger

 

«Alt var superbra. Levering gikk helt smooth. De var hyggelige og maten var varm og god, pluss det var nok både på fredag og på lørdag. Hørte bare gode ting fra alle som kom!»
Rodrigo B.J.
Anmeldelse sendt på Messenger

 

«… fikk tilbakemelding fra absolutt alle igår om at alt smakte helt fantastisk. Takk for samarbeidet!»
Andreas Erlandsen
Anmeldelse sendt på SMS

 

«Vi er svært fornøyd med Cateringo sine tjenester. Maten leveres alltid tidsnok og er smakfull og i godt monn!»
John Killengreen, adm. dir. Iam Insurance
Anmeldelse sendt på e-post

«Maten var veldig god, passe mengder og kom til tiden. Helt utmerket!»
Hellen Solhaug
Anmeldelse sendt på e-post

 

«Nydelig mat og veldig god service. Anbefales!»
Lill-Tine Paulsen
Anmeldelse gitt på Facebook

 

«Brukte Cateringo til en 3-retter i mitt 30-årslag. Topp mat, samt en enkel og rask prosess med Cateringo. Anbefales!»
Mats Werner
Anmeldelse gitt på Google

 

«I forbindelse med min 40 års dag fikk jeg god veiledning til å velge cateringselskap og til å tilpasse menyen etter mitt ønske.»
Kristine N.
Anmeldelse gitt på Google

 

«Fungerte akkurat som forventet. Alt på ett sted. Oversiktlig og praktisk.»
Morten S. Lauritzen
Anmeldelse gitt på Google

 

«Praktisk, god service og fine priser! Anbefales på det sterkeste!»
My Linh T.
Anmeldelse gitt på Facebook

 

«Ganske enkelt genialt! Og god mat fra et utall leverandører.»
Anders E. Rasmushaugen
Anmeldelse gitt på Facebook