Om Cateringo

Om Cateringo

Cateringo.no ble startet for å gjøre det enklere å finne rett catering og enkelt få en oversikt over det beste utvalget av mat. Det var da gründerne skulle bestille catering i jobbsammenheng at de syntes det var tidkrevende og håpløst å sammenlikne cateringer på Google.

Derfor gikk de igang med å undersøke hvilke cateringer som var best og levert kvalitet igjen og igjen. Deretter bygde de en smart plattform hvor man enkelt kan sammenlikne priser og menyer fra nøye utvalgte cateringer, bestille direkte og ikke minst få hjelp til å skreddersy menyer av «digitale servitører».

Siden 2016 har vi bistått med god mat til flere hundre events, bryllup, konfirmasjoner og tusenvis av fornøyde gjester.

Vi har strenge krav til våre partnercateringer, slik at du kan bestille fra alle våre partnere og være trygg på at du får den beste kvaliteten – til den hyggeligste prisen. Cateringo AS er medlem av Bedriftsforbundet (SMB Norge).

Cateringo har over 4,7 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google. Les kundereferanser.

 

Våre partnercateringer

Våre partnercateringer har til sammen over 33 års erfaring i markedet. Du er alltid sikret mat laget av kokker med lang erfaring fra matbransjen. Vi har sørget for en god variasjon av alle typer mat, til alle anledninger. Ved å bestille gjennom Cateringo kan du være trygg på at du får et vellykket arrangement.

Våre partnere sjekkes jevnlig av Mattilsynet og må bestå strenge kriterier for å kunne levere mat.

 

Hvor vi leverer til

Hele Oslo og omegn, samt store deler av Akershus og Buskerud.

 

Kokk hjem

Å bestille kokk hjem er svært populært. og det med god grunn. Alt du trenger å gjøre er å stille kjøkken til disposisjon, og vipps – spisestuen forvandles til en førsteklasses restaurant. Imponér venner, familie og kollegaer med alle slags kulinariske delikatesser.

 

Kantine og kantinedrift

Ønsker du noen som er hos dere og lager mat? Les hva vi kan gjøre for dere her: Kantinedrift i Oslo og omegn.

 

Servitører, servise, partytelt

Vi har alt du trenger for et vellykket arrangement. Dersom du selv ikke har servise, bord og duker kan vi hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen en totalpakke.

 

Bedriftskonto

Bestiller du mye catering gjennom jobben? Når du bestiller én gang på Cateringo får du tilsendt kontodetaljer som du enkelt bruker ved neste bestilling. På den måten samler du alle bestillingene og ordredetaljene på ett sted. Det er både smart og enkelt.

 

Tips og råd

Det kan være overveldende å ha oppgaven med å planlegge arrangementer som konfirmasjon, firmafest, dåp, bryllup, bursdag, utdrikningslag m.m. Derfor har vi samlet en rekke smarte tips her, slik at du har en sjekkliste for vellykkede arrangement: Tips og råd.

Velbekomme!