Om Cateringo

Cateringo.no gjør det enklere å finne rett catering og få oversikt over det beste utvalget av mat. Det var da gründerne skulle bestille catering i jobbsammenheng at de syntes det var tidkrevende og håpløst å sammenlikne cateringer på Google.

Nøye utvalgte cateringer

Derfor gikk de igang med å undersøke hvilke restauranter og cateringer som leverte den beste maten igjen og igjen. Deretter bygde de en smart plattform hvor man enkelt kan sammenlikne priser og menyer fra nøye utvalgte cateringer, bestille direkte og ikke minst få hjelp til å skreddersy menyer av «digitale servitører». Vi vurderer fortløpende smak og kvalitet hos våre partnere, sett opp mot pris.

Kvalitetssikrede menyer

Vi samarbeider tett med våre partnere og kun et fåtall får lov til å levere mat gjennom oss. Våre partnere må hele tiden levere den beste smaken og kvaliteten, ettersom vi fjerner partnere som får mer enn 3 reelle, negative anmeldelser. Vi kvalitetssikrer også våre partnere fortløpende ved å teste maten og gi beskjed dersom noe må forbedres. Cateringo er også medlem av Bedriftsforbundet (SMB Norge).

Våre partnercateringer

Våre partnercateringer har til sammen over 33 års erfaring i markedet. Du er alltid sikret mat laget av kokker med lang erfaring fra matbransjen. Siden 2016 har vi bistått med god mat til flere hundre events, bryllup, konfirmasjoner og tusenvis av fornøyde gjester.

Vi har strenge krav til våre partnercateringer, slik at du kan bestille fra alle våre partnere og være trygg på at du får den beste kvaliteten – til den beste prisen. Cateringo har over 4,8 stjerner i anmeldelser på Facebook og Google.

Hvor vi leverer til

Hele Oslo, samt store deler av Viken og omegn.

Kokk hjem

Å bestille kokk hjem er svært populært. og det med god grunn. Alt du trenger å gjøre er å stille kjøkken til disposisjon, og vipps – spisestuen forvandles til en førsteklasses restaurant. Imponér venner, familie og kollegaer med kulinariske delikatesser.

Kantine og kantinedrift

Ønsker du noen som er hos dere og lager mat? Les hva vi kan gjøre for dere her: Kantinedrift i Oslo og omegn.

Servitører, servise, partytelt

Vi har alt du trenger for et vellykket arrangement. Dersom du selv ikke har servise, bord og duker kan vi hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen en totalpakke.

 

Personvern og vilkår og betingelser.

Cateringo.no er CO2-nøytral og deltar i CO2 Neutral Websites: