Om Cateringo

Om Cateringo

Cateringo.no ble startet for å gjøre det enklere å finne rett catering og å sammenlikne priser. Det var da gründerne skulle bestille catering i jobbsammenheng at de syntes det var tidkrevende og håpløst å sammenlikne cateringer på Google. Derfor gikk de igang med å undersøke hvilke cateringer som var best og levert kvalitet igjen og igjen. Deretter bygde de en smart plattform hvor man enkelt kan sammenlikne priser og menyer fra nøye utvalgte cateringer, bestille direkte og ikke minst få hjelp til å skreddersy menyer av «digitale servitører».

Siden 2016 har vi bistått med god mat til tusenvis av fornøyde kunder. Les gjerne hva kundene våre sier om oss her: Kundereferanser. Vi har strenge krav til våre partnercateringer, slik at du kan bestille fra alle våre partnere og være trygg på at du får den beste kvaliteten – til den hyggeligste prisen.

 

Hvor vi leverer til

Hele Oslo og omegn, samt store deler av Akershus og Buskerud.

 

Catering

Vårt mål er å gjøre det enklere, nei – superenkelt! – å bestille catering. Uansett om du skal ha catering til lunsj, seminar, konferanse, konfirmasjon, fest, bursdag eller dåp så finner du det du trenger på Cateringo. Våre partnercateringer leverer alt fra selskapsmat, tapas, buffet, koldtbord, sushi, baguetter, wraps, snitter til varmretter. Og vil du ikke bruke tid på å sammenlikne selv kan du enkelt ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med glede.

 

Våre partnercateringer

Våre partnercateringer har til sammen over 33 års erfaring i markedet. Du er alltid sikret mat laget av kokker med erfaring fra både catering og restaurant, og vi tilbyr catering kun fra de beste leverandørene. Vi har sørget for en god variasjon av alle typer mat, til alle anledninger. Ved å bestille gjennom Cateringo kan du være trygg på at du får et vellykket arrangement.

 

Kokk hjem

Å bestille kokk hjem er svært populært. og det med god grunn. Alt du trenger å gjøre er å stille kjøkken til disposisjon, og vipps – spisestuen forvandles til en førsteklasses restaurant. Imponér venner, familie og kollegaer med alle slags kulinariske delikatesser.

 

Servitører, servise, partytelt

Vi har alt du trenger for et vellykket arrangement. Dersom du selv ikke har servise, bord og duker kan vi hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen en totalpakke.

 

Bedriftskonto

Bestiller du mye catering gjennom jobben? Når du bestiller én gang på Cateringo får du tilsendt kontodetaljer som du enkelt bruker ved neste bestilling. På den måten samler du alle bestillingene og ordredetaljene på ett sted. Det er både smart og enkelt!