FAQ

Hvorfor bestille mat gjennom Cateringo?

Vi gjør det enkelt å sammenlikne matretter fra mange cateringselskaper og sparer deg tid. Hos oss finner du de beste prisene og det er enkelt å bestille mat; vi i Cateringo hjelper deg gjerne og du kan både ringe og maile oss. På den måten har du en personlig concierge som kan ta seg av alt relatert til catering i Oslo, Akershus og omegn – helt gratis.

 

Er det dyrere å bestille mat fra Cateringo enn direkte fra den enkelte catering?

Nei, vi har akkurat de samme prisene som våre partnercateringer. Fordelen er at du slipper å lete gjennom alle cateringene for å se hva de har å tilby; Cateringo samler alt på ett sted for deg og gjør det enkelt å sammenlikne.

 

Hvordan betaler jeg?

Som hovedregel sender våre partnercateringer faktura enten i forkant eller i etterkant av levering.

 

Hva koster levering?

Hver catering har forskjellige leveringspriser. Leveringsprisene finner du under «Leveringspris» ved hver rett, samt at det fremkommer ved utsjekk og bestilling av ordren din. Du kan selvsagt også hente maten gratis ved cateringen du har bestilt fra. Adressen får du av oss på mail eller telefon ved forespørsel.

 

Er det noen minimumsbestilling på maten?

Hver catering bestemmer selv hvor mye av hver rett man må bestille; noen matretter har minimum 5 kuvert, andre har fra 6, 10 eller 15 kuvert. Dette står spesifisert under hver rett.

 

Jeg vil prøvesmake menyen, hva gjør jeg?

Ved store og viktige tilstelninger som for eksempel bryllup ønsker man gjerne å prøvesmake menyen før man bestiller. Ta kontakt med oss dersom du har funnet en meny du ønsker å prøvesmake, så ordner vi det.

 

Hva gjør jeg om bestillingen ikke stemmer?

Du kan når som helst ringe eller maile oss om du har spørsmål om din bestilling. Dersom noe ikke stemmer hjelper vi deg selvsagt med å rette opp i dette. Cateringo fungerer som en portal for cateringmaten, men vi gjør alt vi kan for å løse eventuelle problemer som oppstår.

 

Når må jeg bestille maten?

Som hovedregel må du bestille senest 3 dager i forveien. Men, dersom du har behov for raskere levering tar du bare kontakt med oss, og så finner vi en løsning!

 

Les ellers våre betingelser for bestilling av cateringmat fra Cateringo.