FAQ

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt! Finn en meny du ønsker og fyll ut skjema – eller få tilbud fra flere utvalgte partnercateringer her: Få tilbud.

Vi må som hovedregel ha følgende info fra den som bestiller:

  • Menyen du ønsker
  • Leveringsadresse
  • Leveringsdato og klokkeslett
  • Info om vegetarianere og allergier
  • Kontaktperson med telefonnummer
  • Fakturainfo (privat eller bedrift m/ org.nr.)

Jeg har spørsmål til menyen jeg ønsker

Bare send oss en forespørsel med hvilken meny du ønsker og dine spørsmål, så svarer vi deg så snart vi kan. Du kan også lese hele menyen ved å klikke på bildene i hver kategori (altså bildet på menyen du ønsker), så står det mer utfyllende informasjon der.

Når må jeg bestille maten?

De fleste partnere har bestillingsfrist 3 virkedager i forveien. Andre partnere har bestillingsfrist 5 virkedager i forveien, men som regel lar det seg gjøre 3 virkedager før. Legg inn bestilling og så vil du få beskjed dersom vi ikke kan levere allikevel.

Dersom du har behov for raskere levering tar du bare kontakt med oss, så finner vi som regel en løsning!

Hvor sent kan jeg endre antall personer/kuvert?

Antall gjester må som regel være inn 3 virkedager før levering. Dersom dere ønsker å endre antall etter dette, er det opp til hver partnercatering å tillate økning/reduksjon i antall personer enn det som opprinnelig ble bestilt.

Hvor leverer dere til?

Hele Oslo og omegn, samt store deler av Viken (tidligere Akershus og Buskerud).

Hva koster levering?

Hver catering har forskjellige leveringspriser. Leveringsprisene finner du under hver meny, samt at det fremkommer på bekreftelse fra partneren du har bestilt fra. Du kan selvsagt også hente maten gratis ved cateringens kjøkken. Adressen får du av oss på mail eller telefon ved forespørsel.

Hvordan betaler jeg?

Som hovedregel sender våre partnercateringer faktura enten i forkant eller i etterkant av levering. Noen menyer må betales med kort på stedet, men dette står på de få menyene det gjelder for. Dersom med kort kan man som regel betale med betalingskort og kredittkort som VISA, MasterCard og American Express.

Er det minimumsbestilling på maten?

Hver catering bestemmer selv hvor mye av hver rett man må bestille; noen matretter har minimum 5 kuvert, andre har fra 6, 10 eller 15 kuvert. Som regel er det minimum 10 kuvert som må bestilles. Dette står spesifisert under hver rett.

Allergier og andre tilpasninger (vegetar osv)

Ikke noe problem! Bare spesifisér i bestillingen hvem som har hva, så hensyntar vi dette med deilige alternativer eller tilpasninger. Du kan selvsagt også skrive dette i mail til oss på post@cateringo.no.

Jeg vil prøvesmake menyen, hva gjør jeg?

Ved store og viktige tilstelninger som for eksempel bryllup ønsker man gjerne å prøvesmake menyen før man bestiller. Ta kontakt med oss dersom du har funnet en meny du ønsker å prøvesmake, så ordner vi det.

Vi har alt du trenger for et vellykket arrangement, inkludert kokker og servitører. Dersom du selv ikke har servise, bord og duker kan vi hjelpe deg med dette. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen en totalpakke.

Hvorfor bestille mat gjennom Cateringo?

Vi gjør det enkelt å sammenlikne menyer og matretter fra nøye utvalgte cateringer. Ettersom vi har gjort jobben med å kvalitetssikre alle våre partnere er du sikret den beste maten til den beste prisen – og cateringene kan gjøre det de er best på; nemlig å lage utsøkt mat til dere.

Dette er grunnen til at vi har over 4,8 stjerner i anmeldelser på både Facebook og Google.