Kokk hjem

Kokk hjem

Å leie kokk hjem er svært populært. Mange velger dette fordi de ønsker å bruke tiden på å mingle med gjestene, samtidig som de vet at de får førsteklasses mat. Cateringo tilbyr kokker og matlaging i alle prisklasser. Les mer om hva våre kunder sier om oss: Referanser.

Leie kokk hjem Oslo

Erfarne kokker

Våre partnercateringer stiller med kokk hjem basert på hva slags cuisine du ønsker, det være seg fransk mat, selskapsmeny, spansk tapas eller kanskje indisk – samt hvor mange som skal delta. Vi har mulighet til å stille med kokk til alle slags arrangementer.

Events

Kanskje skal du ha et arrangement i forbindelse med jobben? Eller du arrangerer noe for en kunde? Vi sender din forespørsel til flere av våre partnercateringer, slik at du kan være sikker på at du får 1) det beste tilbudet og 2) den mest kvalifiserte kokken til dine spesifikasjoner. Vi kan også bistå med servitører til ditt event.

Matopplevelser

Leie kokk til matkurs

Selskapsmat, grill og mer

Skal du ha middagsparty? Da er den perfekte løsningen å leie kokk. Enten du skal ha en formell setting, eller en mer uformell gjeng over på middag, kan Cateringo hjelpe til å løfte kvelden til nye høyder. Alt fra BBQ-menyer med herlig grillmat til 7-retters med nydelig selskapsmat; vi kan levere og tilby en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige.

Våre kunder setter pris på at man kun trenger å nyte maten og ha det hyggelig med gjestene. Ta kontakt for en skreddersydd meny, eller finn noe du liker fra våre selskapsmenyer. Vi har god mat for enhver anledning!

Om dere trenger å leie inn tallerkner og bestikk leveres dette gjennom Den Flyvende Tallerken.

Send inn din forespørsel nå

 

Vi kan også kontaktes på: 41 33 12 00 / post@cateringo.no