Kokk hjem

Leie kokk hjem Oslo
Erfarne kokker

Vil du leie en dyktig kokk som lager nydelig mat til dere? Mange velger dette fordi de ønsker å bruke tiden på å mingle med

gjestene, samtidig som de blir servert førsteklasses retter. Cateringo tilbyr kokker til grilling og 3-, 4-, og 5-retters menyer og våre kunder har gitt oss over 4,8 stjerner i anmeldelser. Merk at man må være minimum 10 personer for å få kokk hjem fra oss. Dersom man er under dette kan man bestille deilig tapas som er tilberedt på våre kjøkken og som leveres klare til bespisning.

SEND FORESPØRSEL NÅ

Vi stiller med kokk hjem basert på hva slags cuisine du ønsker, det være seg fransk mat, selskapsmeny, spansk tapas eller kanskje indisk – samt hvor mange som skal delta.

Events

Kanskje skal du ha et arrangement i forbindelse med jobben? Eller du arrangerer noe for en kunde? Vi sender din forespørsel til flere av våre partnercateringer, slik at du kan være sikker på at du får 1) det beste tilbudet og 2) den mest kvalifiserte kokken til dine spesifikasjoner. Vi kan også bistå med servitører til ditt event.

Matopplevelser

Utsøkte menyer
Utsøkte menyer

Skal du ha middagsparty? Da er den perfekte løsningen å leie kokk. Enten du skal ha en formell setting, eller en mer uformell gjeng over på middag, kan Cateringo hjelpe til å løfte kvelden til nye høyder. Alt fra BBQ-menyer med herlig grillmat til 7-retters med nydelig selskapsmat; vi kan levere og tilby en kulinarisk opplevelse utenom det vanlige.

Våre kunder setter pris på at man kun trenger å nyte maten og ha det hyggelig med gjestene. Ta kontakt for en skreddersydd meny, eller finn noe du liker fra vår selskapsmeny eller grillmeny.

Vi bistår også med leie av utstyr, tallerkner og bestikk – skriv bare i mail at dere ønsker dette og litt om behovet.

FÅ PRISTILBUD PÅ KOKK

 

Vi kan også kontaktes på: 41 33 12 00 / post@cateringo.no