Leie servitør

Når du skal ha et arrangement med flere enn 10 personer kan det være lurt å vurdere å leie servitør. Avhengig av om dere skal spise tapas, koldtbord eller selskapsmeny kan servitøren fylle flere funksjoner; skjenking av drikke, rydding og servering. Vi har dyktige og erfarne servitører til utleie til hyggelige priser i Oslo, Viken og omegn. Mange velger å leie servitører fordi de ønsker å bruke tiden på gjestene, og det setter jo en ekstra spiss på arrangementet. Les gjerne hva våre kunder sier om oss her: Referanser.

Leie servitør i Oslo og omegn
Leie servitør i Oslo og omegn

Vi samarbeider kun med de beste på levering av servitør til alle arrangementer.

Servitør til fest

Uansett hva slags arrangement du skal holde kan vi stille med de rette servitørene, til rett pris. Kanskje skal du ha en samling i jobbsammenheng? Eller du arrangerer en fest for kundene dine? Vi har levert servitører til både store og små bedrifter, og ikke minst hundrevis av private fester.

Leie servitør til bryllup

En av de store begivenhetene i livet. Da er det viktig at man har de beste folkene til å dekke på, servere og holde gjestene fornøyde. Noen velger å ha et mer uformelt selskap og da kan servitøren fungere som «ordensmenn/-kvinner», ved at de rydder av tallerkner og sikrer at det er tilstrekkelig med mat på for eksempel en buffet eller koldtbord. Og selvsagt sørger for at det er nok i glassene til alle.

Det vanligste er dog en samling med familie, venner og bekjente rundt pent oppdekkede bord og en meny bestående av forrett, hovedrett og dessert. Servitører med erfaring er de beste til å bistå i bryllup, da det ofte er mye å holde styr på samt at serveringen skal foregå på en profesjonell måte.

Hva koster det å leie servitør?

Servitør pris
Servitør pris

Vi holder fokus på kvalitet i alt vi leverer gjennom våre partnere, nettopp for at du som kunde og gjest skal ha en fortreffelig opplevelse. Vårt mål er at du gjennom tilfredshet med Cateringo forteller om oss videre til familie, venner og kollegaer – og den beste markedsføringen? En fornøyd kunde!

Vi gleder oss enormt til å bistå med servitører og catering til ditt arrangement. Se ellers vårt store utvalg av catering fra nøye utvalgte cateringer på Cateringo.no.

Ta kontakt med oss i dag på 41 33 12 00 / post@cateringo.no, så kommer vi snarlig tilbake med et godt tilbud på dyktige og erfarne servitører.