,

Rustikk fingermat

495 kr

Kjøkken:  Grefsen
Produktnummer: f54b643c1193 Kategorier: ,

Minstebestilling 10 stk

Kongereker på spyd
Chilistekte kongereker med hvitløk og grovkvernet sort pepper

Bakte beter Za’atar
Gremolatamarinerte bakte beter og sellerirot på spyd med Za’atar, yoghurtkrem, sesamfrø, ristede hasselnøtter og spirer – Yoghurtdipp serveres i egen skål.

Tomat og mozzarella
Tomat og mozzarella med pestosaus på spyd

Spanske kjøttboller
Spanske kjøttboller med chili og tomatsaus på spyd

Mini fiskeburger
Mini fiskeburger med purre og hvitløk, serveres med syltet rødløk og chiliaioli

Vegetarpai
Vegetarpai gratinert med parmesan

Slider
Slider av storfe med syltet rødløk og chiliaioli

Foccacia
Focaccia med løk og rosmarin

Aioli
Vår hjemmelagde friske aioli med rikelig hvitløk og sitron

Inkludert serviett

Allergener:

Varenummer 1891

Pris for levering finner du ved å klikke på kjøkkenets navn.

Shipping Policy

Levering utenfor kommunegrensene Oslo, Eidsvoll/Ullensaker, Nordre Follo og Bodø per km. Ellers faste leveringskostnader.

Levering hverdag:

00:00-07:30 Levering hverdager 452,17

07:30-15:00 Levering hverdager 379,99

15:00-21:00 Levering hverdager 417,39

21:00-24:00 Levering hverdager 452,17

Levering pr km inkl. bompenger 30,43kr/km


Helg og helligdag:

00:00-10:00 Levering helg- og helligdager 452,17

10:00-16:00 Levering helg- og helligdager 417,39

16:00-21:00 Levering helg- og helligdager 513,04

21:00-24:00 Levering helg- og helligdager 652,17

Levering pr km inkl. bompenger 30,43kr/km

Retur:

Retur av utstyr, hentes dagtid 1-3 dager i etterkant 330,43

Retur av utstyr, spesifisert tidspunkt - Dag 08:00-15:00 391,30

Retur av utstyr, spesifisert tidspunkt - kveld 15:00-19:00 521,74

Retur av utstyr, pr. km inkl. bompenger 30,43kr/km

Leveringpriser er eks mva.

Dette kjøkkenet har like frister for bestilling, endring og avbestilling.

Påsmurt, bakverk, kaker og kalde lunsjretter:

kl 13.00 to (2) virkedager før levering.


Selskapsmeny, varmmat, tapas og buffet:

kl 13.00 fem (5) virkedager før levering.


Personell og utleieutstyr:

kl 13.00 ti (10) virkedager før arrangementet.


Selskapslokaler:

Egne frister avtales på forhånd.
Avbestilling etter utløpt frist og innen 2 virkedager faktureres 50 % av opprinnelig beløp. Avbestilling etter 2 virkedager etter endt frist faktureres 100% av opprinnelig beløp.

Kontakt oss på telefonnummer oppgitt i ordrebekreftelsen fra Cateringo. Avbestillingen er ikke gyldig før vi har bekreftet at avbestillingen er mottatt.

Handlekurv