Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Kyllingform med tomater
Med alt i en form, får de herlige smakene blandet seg i ovnen. Server denne tomat- og kyllingretten med nykokte poteter og gjerne en frisk salat.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 kyllingfilet smør til steking 1 ts røkt paprikapulver 4 store tomater 2 båter hvitløk salt og pepper 1 dl crème fraîche 2 dl revet hvitost frisk timian
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Kyllingen deles i strimler og stekes raskt i smør i varm panne sammen med hvitløk og krydder.
Smør en ildfast form og legg kyllingen i. Ha crème fraîche over.
Skjær tomatene i skiver og legg dem tett i tett i formen.
Strø revet ost over.
Stek formen i ovn på 180°C i 15-20 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Dryss over frisk timian og server retten med kokte poteter og en grønn salat til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no