Koldttallerken

220 kr

Kjøkken:  Grefsen
Produktnummer: e9a6a8b0d775 Kategori:

Minstebestilling 10 stk

Vellagret spekemat
Aromatisk og vellagret spekeskinke og spekepølse
Potetsalat
Med majones, rødløk, dill og kapers
Grillet kyllingbryst
Grillet, saftig kyllingbryst (halal)
Waldorfsalat
En salat basert på eple, druer og selleri
Roastbiff
Rosastekt oksefilet med salt og pepper
Røkelaks og egg
Vår røkelaks og saftig eggerøre med hakket gressløk
Reker
Håndpillede reker fra Engelsviken med majones
Ost
Dagens ost med søtt tilbehør
Brød og smør
Vårt saftige, økologiske havrebrød – laget på norsk, mel fra Sigdal mølle, som også er med på å binde karbon gjennom regenerativt landbruk.
Leveres på miljøvennlige og praktiske engangsfat. Kniv og gaffel er ikke inkludert, men kan bestilles i tillegg.

Allergener:

Egg, Fisk, Gluten, havre, Gluten, hvete, Melk, Selleri, Sennep, Skalldyr, Sulfitt.

Varenummer 3037

Pris for levering finner du ved å klikke på kjøkkenets navn.

Shipping Policy

Levering utenfor kommunegrensene Oslo, Eidsvoll/Ullensaker, Nordre Follo og Bodø per km. Ellers faste leveringskostnader.

Levering hverdag:

00:00-07:30 Levering hverdager 452,17

07:30-15:00 Levering hverdager 379,99

15:00-21:00 Levering hverdager 417,39

21:00-24:00 Levering hverdager 452,17

Levering pr km inkl. bompenger 30,43kr/km


Helg og helligdag:

00:00-10:00 Levering helg- og helligdager 452,17

10:00-16:00 Levering helg- og helligdager 417,39

16:00-21:00 Levering helg- og helligdager 513,04

21:00-24:00 Levering helg- og helligdager 652,17

Levering pr km inkl. bompenger 30,43kr/km

Retur:

Retur av utstyr, hentes dagtid 1-3 dager i etterkant 330,43

Retur av utstyr, spesifisert tidspunkt - Dag 08:00-15:00 391,30

Retur av utstyr, spesifisert tidspunkt - kveld 15:00-19:00 521,74

Retur av utstyr, pr. km inkl. bompenger 30,43kr/km

Leveringpriser er eks mva.

Dette kjøkkenet har like frister for bestilling, endring og avbestilling.

Påsmurt, bakverk, kaker og kalde lunsjretter:

kl 13.00 to (2) virkedager før levering.


Selskapsmeny, varmmat, tapas og buffet:

kl 13.00 fem (5) virkedager før levering.


Personell og utleieutstyr:

kl 13.00 ti (10) virkedager før arrangementet.


Selskapslokaler:

Egne frister avtales på forhånd.
Avbestilling etter utløpt frist og innen 2 virkedager faktureres 50 % av opprinnelig beløp. Avbestilling etter 2 virkedager etter endt frist faktureres 100% av opprinnelig beløp.

Kontakt oss på telefonnummer oppgitt i ordrebekreftelsen fra Cateringo. Avbestillingen er ikke gyldig før vi har bekreftet at avbestillingen er mottatt.

Handlekurv