Tapas koldttallerken

220 kr

Kjøkken:  Grefsen
Produktnummer: 00eed7b443c5 Kategori:

Minstebestilling 10 stk

Pai
Vegetarpai med middelhavsgrønnsaker, gratinert med parmesan
Serrano
Spansk, vellagret spekeskinke
Manchego
Spansk lagret ost
Spanske spekepølse
Ventriccina spekepølse med chili og hvitløk
Ostekrem og røkt gulrot
Røkt gulrot med en luftig krem på chevre
Delikatesse potetsalat med bacon
Delikatesse-potetsalat med røkt majones, svisker, rødløk og sprøstekt bacon
Kongereker
Chilistekte kongereker med hvitløk og grovkvernet sort pepper
Aioli
Vår friske aioli med rikelig hvitløk og sitron
Brød og soft flora kuvertsmør
Vårt saftige, økologiske havrebrød er laget på norsk, mel fra Sigdal mølle, som også er med på å binde karbon gjennom regenerativt landbruk
Leveres på miljøvennlige og praktiske engangsfat. Kniv og gaffel er ikke inkludert, men kan bestilles i tillegg.

Allergener:

Egg, Gluten, havre, Gluten, hvete, Melk, Selleri, Sennep, Skalldyr, Soya, Sulfitt.

Varenummer 1293

Pris for levering finner du ved å klikke på kjøkkenets navn.

Shipping Policy

Levering utenfor kommunegrensene Oslo, Eidsvoll/Ullensaker, Nordre Follo og Bodø per km. Ellers faste leveringskostnader.

Levering hverdag:

00:00-07:30 Levering hverdager 452,17

07:30-15:00 Levering hverdager 379,99

15:00-21:00 Levering hverdager 417,39

21:00-24:00 Levering hverdager 452,17

Levering pr km inkl. bompenger 30,43kr/km


Helg og helligdag:

00:00-10:00 Levering helg- og helligdager 452,17

10:00-16:00 Levering helg- og helligdager 417,39

16:00-21:00 Levering helg- og helligdager 513,04

21:00-24:00 Levering helg- og helligdager 652,17

Levering pr km inkl. bompenger 30,43kr/km

Retur:

Retur av utstyr, hentes dagtid 1-3 dager i etterkant 330,43

Retur av utstyr, spesifisert tidspunkt - Dag 08:00-15:00 391,30

Retur av utstyr, spesifisert tidspunkt - kveld 15:00-19:00 521,74

Retur av utstyr, pr. km inkl. bompenger 30,43kr/km

Leveringpriser er eks mva.

Dette kjøkkenet har like frister for bestilling, endring og avbestilling.

Påsmurt, bakverk, kaker og kalde lunsjretter:

kl 13.00 to (2) virkedager før levering.


Selskapsmeny, varmmat, tapas og buffet:

kl 13.00 fem (5) virkedager før levering.


Personell og utleieutstyr:

kl 13.00 ti (10) virkedager før arrangementet.


Selskapslokaler:

Egne frister avtales på forhånd.
Avbestilling etter utløpt frist og innen 2 virkedager faktureres 50 % av opprinnelig beløp. Avbestilling etter 2 virkedager etter endt frist faktureres 100% av opprinnelig beløp.

Kontakt oss på telefonnummer oppgitt i ordrebekreftelsen fra Cateringo. Avbestillingen er ikke gyldig før vi har bekreftet at avbestillingen er mottatt.

Handlekurv