Delikate og populære 4-retters menyer. Pris oppgitt er person og ink. 25 % mva. Kokk kommer i tillegg. Klikk på knappen og fyll ut skjema for å få et totaltilbud.
MENY 1
Asparges
Marinert asparges, modnet spekeskinke, pisket rømme, ramsløksemulsjon, cherrytomater fra Hanasan og tørkede blomster fra Aukrust Urteri
Skalldyr
Skalldyrsuppe med fennikelcruite med dill, grillet paprikapure, fisk- og skalldyrsalat, rød chili- og chipotleolje
Brosme
Pannestekt brosme med nykål, gulrotpure med anis, fritert skorsonerrot, rødvinssaus og poteter fra Bjertnes & Hoel
Rabarbra
En vårlig variant av tilslørte bondepiker laget på rabarbra med krem og crumble (glutenfri)
MENY 2
Asparges
Marinert asparges, egg, ramsløkemulsjon, cherrytomat fra Hanasan og tørkede blomster fra Aukrust urteri
Kamskjell
Marinerte kamskjell med sitron- og pepperrotmelk, blomkålpure, dillolje, agurk, fennikel og høvlet reddik
Kalv
Entrocôte av kalv servert med jordskokkpuré, jordskokkchips, syltede beter, glace og poteter fra Bjertnes & Hoel
Lys -og mørk sjokolade
Sjokolademousse i to varianter med moccasaus og sitrussalat
MENY 3
Fisk -og blåskjellsuppe
Fisk- og blåskjellsuppe med fennikelcruite med dill, grillet paprikapure, fisk- og skalldyrsalat, rød chili- og chipotleolje
Helstekt okseculotte
Culotte av okse med blomkålpure og løkkompott. Toppet med sprø grønnkål, demiglace og saltbakte poteter fra Bjertnes & Hoel
Modne oster
Et utvalg av modne oster med kokkens tilbehør
Melkesjokolade crème brûlée
Crème brûlée på melkesjokolade med jordbær- og myntesalat
Dersom dere ikke selv bistår med servering av maten og skjenking må dere ha med servitør. Transport kan tilkomme, avhengig av lokasjon. Send oss en skriftlig forespørsel, så får dere totaltilbud 🙂