Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Middelhavssnadder med tomater og laks
Herlig alt-i-ett form med tomater, paprika og laks smakt til med hvitløk, sitron og basilikum. Bare å sette over potetene mens formen står i ovnen.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 600 g laks i porsjonsstykker salt og pepper 200 g røde cherrytomater 0.75 dl olivenolje 1 snackpaprika (spiss paprika) i biter revet skall av 1 sitron 2 båter hvitløk – hakket 1 dl sorte oliven 1 dl hakket frisk basilikum 50 g pinjekjerner
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Legg fisken i smurt ildfast form. Strø på salt og pepper.
Del tomatene i to og legg dem over fisken.
Bland sammen olivenolje, paprika, sitronskall, hvitløk, oliven og basilikum.
Hell blandingen over fisken.
Bak formen på nederste rille i ovnen på 225°C i 15-20 minutter, avhengig av fiskestykkenes tykkelse, til den er gjennomstekt.
Strø på pinjekjerner når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
Server formen f.eks. med kokte poteter eller ris til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no