Middelhavssnadder med tomater og laks

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Middelhavssnadder med tomater og laks

Herlig alt-i-ett form med tomater, paprika og laks smakt til med hvitløk, sitron og basilikum. Bare å sette over potetene mens formen står i ovnen.

20-40 min

2,5 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 600 g laks i porsjonsstykker salt og pepper 200 g røde cherrytomater 0.75 dl olivenolje 1 snackpaprika (spiss paprika) i biter revet skall av 1 sitron 2 båter hvitløk – hakket 1 dl sorte oliven 1 dl hakket frisk basilikum 50 g pinjekjerner

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Legg fisken i smurt ildfast form. Strø på salt og pepper.
Del tomatene i to og legg dem over fisken.
Bland sammen olivenolje, paprika, sitronskall, hvitløk, oliven og basilikum.
Hell blandingen over fisken.
Bak formen på nederste rille i ovnen på 225°C i 15-20 minutter, avhengig av fiskestykkenes tykkelse, til den er gjennomstekt.
Strø på pinjekjerner når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
Server formen f.eks. med kokte poteter eller ris til.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv