Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Ovnsbakt grønnkålomelett
En enkel og kjempegod omelett med grønnkål, kokte poteter og løk. Denne kan du, sammen med godt brød, gjerne kan servere som middag på en travel dag.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 4 egg 1 ss olivenolje 1 båt hvitløk – finhakket 1 løk – finhakket 200 g hakket grønnkål 2 kokt poteter i terninger 3 ss cottage cheese salt og nykvernet pepper
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Ha oljen i en stekepanne med avtagbart håndtak og la løk og hvitløk surre over middels varme til den blir blank, ca. 2 minutter. Har du ikke en slik panne, kan du helle blandingen over i en ildfast form når egg- og cottage cheese-blandingen tilsettes.
Tilsett potetterninger og hakket grønnkål og la det surre videre i 5 minutter.
Pisk eggene lett og tilsett cottage cheese, salt og pepper.
Hell blandingen over grønnsakene og potetene i pannen. Rør rundt, slik at grønnsakene fordeler seg jevnt i pannen.
Sett pannen inn i ovnen og stek omeletten på 200°C til den har stivnet, ca. 15 minutter.
Server omeletten med godt, grovt brød.
Oppskrift hentet fra Frukt.no