Pastinakkvafler

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Pastinakkvafler

Dette er en smakfull røre som gir vafler du kan server til store og små, gjerne som alternativ til brødskiver. De er helt glutenfrie. Røren kan stå klar i kjøleskapet. Stek opp noen plater og ha dem med som niste på tur, eller server som tapas eller tilbehør til suppemiddagen. De er fine å fryse om du ønsker å lage mange av gangen. Andre grønnsaker som gulrot, kålrot, persillerot og sellerirot kan også rives og brukes i vaffelrøre.

20-40 min

1 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

4 porsjoner

Tidsbruk:

20-40 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 4 pastinakk 2 poteter 4 ss finhakket frisk kruspersille 4 ss finskåret frisk gressløk 3 egg 0.5 dl nøytral olje salt og pepper 50 g revet parmesan

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Skrell og riv potet og pastinakk på et råkostjern. Press ut fuktighet.
Ha grønnsakene i en bolle.
Bland i sammenpisket egg, revet ost, olje, kruspersille og gressløk (eventuelt andre urter).
Bland alt godt sammen. Smak til med pepper og eventuelt litt salt.
Stek grønnsaksvaflene i et varmt, smurt vaffeljern, Avkjøl på rist.
Serveres som en egen smårett eller som tilbehør til middag.
Denne porsjonen er nok til 5-6 vaffelplater.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv