Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Potetkaker
Smakfulle vegetariske potetkaker eller potetburgere som du bare må prøve. Med en god salat til blir dette en fin kjøttfri middag.
40-60 min
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
40-60 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 600 g poteter 1 løk 3 båter hvitløk ½ purre 1 dl brødrasp 2 egg 80 g smakfull hvitost (8 terninger) 3 ss sesamfrø salt og pepper smør til steking
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Kok potetene med skallet på. Skrell dem når de er ferdig kokt.
Finhakk løk og hvitløk. Stek det blankt i varm panne uten at den får veldig mørk farge.
Skjær purre i strimler og skyll de godt. La de renne av. Ha purrestrimlene i pannen sammen med løken. Rør rundt.
Riv de skrelte potetene. Bland dem med egg, løk og brødrasp. Smak massen til med litt salt og pepper. (Om du ønsker kan du tilsette krydder som du liker.)
Form massen til 8 kaker og ha en liten ostebit i hver. Dypp dem i sesamfrø og stek i varm panne.
Server potetburgerne med remulade og frisk salat.
Oppskrift hentet fra Frukt.no