Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Salat med epler og knutekål
Knutekål kan minne om kålrot, men den er søtere og den egner seg veldig godt i salater. Her i strimler sammen med eplebåter.
Under 20 min
2 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 epler 1 knutekål 1 pk småbladet salat 1 gulrot 3 dl rips – gjerne stilker Dressing 4 ss olivenolje 1 ss honning ½ ts havsalt 1 g hvitvinseddik
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Skyll og tørk salaten.
Skrell knutekålen og del den i strimler.
Skjær epler i tynne båter eller terninger.
Skrell gulroten. Lag lange bånd med skrelleren.
Bland alle ingrediensene i en bolle.
Rist sammen ingrediensene til dressingen og hell den over salaten ved servering.
Pynt med rips om du har. Det setter en fin syrlig smak. Kjerner av granatepler kan også brukes i denne salaten.
Oppskrift hentet fra Frukt.no