Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Salat Nicoise
Mettende, fargerik og klassisk salat fra Nice. Server salaten som hovedrett, forrett eller en frisk lunsjrett. Og gjerne med fersk brød til.
Under 20 min
1,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
6 porsjoner
Tidsbruk:
Under 20 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 hjertesalat (annen salat kan brukes) 1 slangeagurk i små biter 10 røde cherrytomater delt i to 1 rødløk i tynne ringer 4 kokt poteter i skiver 20 sorte oliven 10 reddiker i skiver 3 smilende egg 1 boks hermetisk tunfisk i olje 6 ansjosfileter 100 g aspargesbønner – forvellet i ett minutt Dressing 1 ss dijonsennep 1 båt hvitløk saften av ½ sitron 2 dl olivenolje salt og pepper
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Legg ingrediensene til salaten på et stort fat sammen med hjertesalat revet i passe biter.
Del eggene i båter og legg over salaten og pynt med ansjosfileter.
Bland sammen dressingen og smak til. Hell dressingen over ved servering.
Godt brød er deilig til salaten.
Oppskrift hentet fra Frukt.no