Salat Nicoise

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Salat Nicoise

Mettende, fargerik og klassisk salat fra Nice. Server salaten som hovedrett, forrett eller en frisk lunsjrett. Og gjerne med fersk brød til.

Under 20 min

1,5 av 5 om dagen

Antall porsjoner:

6 porsjoner

Tidsbruk:

Under 20 min

Ingredienser:

Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 2 hjertesalat (annen salat kan brukes) 1 slangeagurk i små biter 10 røde cherrytomater delt i to 1 rødløk i tynne ringer 4 kokt poteter i skiver 20 sorte oliven 10 reddiker i skiver 3 smilende egg 1 boks hermetisk tunfisk i olje 6 ansjosfileter 100 g aspargesbønner – forvellet i ett minutt Dressing 1 ss dijonsennep 1 båt hvitløk saften av ½ sitron 2 dl olivenolje salt og pepper

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Legg ingrediensene til salaten på et stort fat sammen med hjertesalat revet i passe biter.
Del eggene i båter og legg over salaten og pynt med ansjosfileter.
Bland sammen dressingen og smak til. Hell dressingen over ved servering.
Godt brød er deilig til salaten.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv