Bakte rotgrønnsaker med sitron

Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no

Bakte rotgrønnsaker med sitron

Bakte rotgrønnsaker er enkelt og greit å lage, og de får den beste smaken. Med litt sitron blir dette et spennende tilbehør til middagen, som en egen rett eller som basis for en nydelig salat.

Antall porsjoner:

Tidsbruk:

Ingredienser:

Ingrediensliste
Ingredienser 2 persillerøtter 2 gulrøtter 1 skive sellerirot – litt tykk 1 rødløk 1 sitron 2 ss olje 6 stilker timian

Fremgangsmåte:

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader.
Vask og tørk grønnsakene og sitronen. 
Skrell gulrøtter og persillerøtter og del dem i to på langs.
Skjær skallet av selleriroten og skjær den i staver.
Skjær løk og sitron i båter.
Legg alt på et stekebrett med bakepapir. Ha noen dråper med olje over. Dryss over litt salt og pepper.
Bak i ovn i ca. 20 minutter til alt er litt mørt.
Server med et dryss av timian.

 

 

Oppskrift hentet fra Frukt.no

Handlekurv