Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Brokkoli- og pastagrateng
Dette er en ‘alt-i-ett’-form som er rask og enkel å lage og som i tillegg smaker utrolig godt. Fullverdig middag på en-to-tre.
20-40 min
3 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
20-40 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Ingredienser 300 g brokkoli i buketter 4 dl kokte pastaskruer 300 g røkt skinke ½ rød paprika 1 ts salt ½ ts pepper 4 egg 2.5 dl matfløte 2 dl revet hvitost
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Kok brokkolibukettene i lettsaltet vann i 2 minutter og hell av vannet.
Bland brokkoli, pasta, skinke og paprika skåret i terninger i en smurt ildfast form. Krydre med salt og pepper.
Visp sammen egg, matfløte og revet ost. Hell det i formen.
Sett formen midt i ovnen og stek ved 200°C i ca. 20 minutter til gratengen er gylden og fin.Server gratengen nylaget med godt brød til.
Oppskrift hentet fra Frukt.no