Lag maten selv – eller få den levert av Cateringo! Se meny her: www.cateringo.no
Enkel pizza med tomater og mais
En lur kjøreregel når du har pizza til middag – er å fylle halve tallerkenen med grønnsaker. Her en deilig pizza med tomater, basilikum og maiskorn ogmed en grønn frisk salat til. Smaker godt og ser godt ut.
Over 60 min
1,5 av 5 om dagen
Antall porsjoner:
4 porsjoner
Tidsbruk:
Over 60 min
Ingredienser:
Ingrediensliste
Porsjoner 1 porsjon 2 porsjoner 3 porsjoner 4 porsjoner 5 porsjoner 6 porsjoner 7 porsjoner 8 porsjoner Pizzadeigen ½ pk gjær eller 1 ts tørrgjær 1 dl lunkent vann 2 ss olivenolje 1 ts salt 300 g hvetemel Topping 2 dl pizzasaus 150 g revet hvitost 10 små tomater delt i to ½ boks maiskorn (4 ss) Friske basilikum-blader
Fremgangsmåte:
Fremgangsmåte
Løs gjæren opp i vannet, tilsett olje og salt og elt deigen sammen med mel til den er blank og smidig.
Dekk deigen med plast og la den heve til dobbelt størrelse, minst 1 time, gjerne på et lunt sted.
Elt deigen og kjevle den tynt ut.
Ha den over på et stekebrett kledd med bakepapir.
Spre pizzasaus utover pizzaen.
Ha på tomater, ost og maiskorn.
Stek pizzaen på 230 grader i ca. 15. minutter midt i ovnen.
Ha på basilikumblader etter at pizzaen er stekt.
Server pizzaen med en frisk salat.
Oppskrift hentet fra Frukt.no