Firmalunsj i Oslo

Firmalunsj og overtidsmat i Oslo og omegn skal gjerne fylle flere funksjoner. Det skal mette og være sunt, men også holde deg gående et par ekstra timer til – om ikke resten av dagen. Når man skal velge catering til firmalunsj er et lurt å tenke på hvem som skal spise: Er det en mindre eller større gruppe? Finnes det allergikere? Skal man stå eller sitte?

FIRMALUNSJ – KAMPANJE

Bestille firmalunsj og overtidsmat

Firmalunsj med slow cooked kjøtt

Det er lett å gå for raske kalorier når man har mye å gjøre på jobb, enten man skal ha firmalunsj eller  overtidsmat. Mange glemmer at dette gjerne gir deg et raskt energioverskudd, men at man faller raskt tilbake til tidligere energinivå. Derfor har vi fokus på sunn og hjemmelaget mat for hele firmaet.

Noe av det mest vanlige er baguetter, snitter og wraps, men mange velger også fra våre nydelige varmretter – dersom de ikke har en løpende lunsjavtale med oss. Vi tilbyr alt fra lasagne, biff stroganoff, viltgryte og lapskaus. All mat er laget med sunne og naturlige råvarer. Dersom dere vil spare tid og samtidig ta vare på sunne og fornøyde medarbeidere, har vi akkurat nå kampanje på firmalunsj:

FIRMALUNSJ – KAMPANJE

Salat til lunsj
Salat til lunsj

Våre mest populære lunsjavtaler: Dere får levert deilig varmmat som hjemmelaget lasagne, eksotisk biff stroganoff, deilig viltgryte, thairetter og sunne supper med friske salater og annet godt tilbehør. For å gjøre det ekstra hyggelig for deres medarbeidere får dere også kaker på utvalgte dager, uten tillegg i prisen! Noen av lunsjpakkene inkluderer også drikke som juice og melk. Ta kontakt for et pristilbud på firmalunsj.